Microsoft Flying Similatör 2003
-
Arkadasalar, bu oyunu oynayan oldumu_? Bu oyunun çıkalı baya oldu ama guzel bir oyun aslında. Çok karmaşık yaa bu oyunu çozen adam gerçekte uçak kullanmamış olsa bile uçurur...:)) bben çok zor uçurdum uçağı ama bi yere gidpte ındıremedim:) Ben bi arkadastan duydum uçağın motorunu çalıştırmayı bir hafta sonra becermiş:)) Güzel oyun aslında, kulerle konuşuyorsun, butun gerçeklik var iniş izni filan nysee. sizde yazın fikriniziii
-
2004 ü çıktı kocum phazeddl.com dan bulabilirsin ö-ç-g shift -1-2-3-4-5-6-7 yuşlarıyla falan oynanıyor sırayla klavyeden tuşlara bas ne işlev yaptığını bir kağıda yaz o şekilde çözersin yoksa zor çözmen yada özel oyun klavyeleri satılıyor onlardan alırsan daha kolay olur..fiyatı 200 ytl civarı..
-
downloadını hiçbi sitede bulamadım a.qyim tam link varsa sevinirim
-
last_wolf bunu yazdı:
downloadını hiçbi sitede bulamadım a.qyim tam link varsa sevinirim
:)) Arkadasım bu oyun dort cd. zor... -
Evet zor bir oyun. Simülatör mü desek?
-
Evet, similatör zarten...
-
eyfallah kardeş sağolasın varolasın...
-
o oyun yüzünden össyi kazanamadım a.q ilk girişimde
bağımlılık yapıyo.ama süpper ötesi bi oyun.
herşey çok gerçekçi hele bi gece uçuşu var
off off canım çekti olsada oynasam sabaha kadar.gece uçuşu birazda yağmur ekleyin pilot kabininden evlerin ışıklaı bilmem kaç fitten cam gibi parlıyo hele yıldızlar.bu oyun adamı şair yapıyo :D
-
hocam bu oyun yuzunden stajım yanıyodu :S cok delı sarıyo yaw
sıdewınder ıle oynayın hocam kalvyede ucagı yonetmek bıras zor oluyo ama dehset bı oyun
-
ewet yaa oyunu yonetmek biraz zor ama sonra guzel oluyor. daha bir ınış yapmadım ama, gece uçuşları super...