Microsoft, Linux’A Savaş İlan Ediyor
-
Microsoft başlattığı reklam kampanyasında Linux hakkında tüm ayrıntıları aktarıp kullanıcıların Windows işletim sistemini tercih etmesini sağlayacak. 

Microsoft kaynaklı raporlarda sadece yüzde 1 pazar payına sahip olan bir rakip için Microsoft’un bu kadar kapsamlı bir kampanyaya yönelmesi ilgi çekici.
Microsoft’un küresel olarak başlattığı kampanyada yayımlanacak reklamlar 18 ay sürece ve ağırlıklı olarak IDG’nin yayınları olan Network World, Computer World ve InformationWorld yayınlarında yer alacak. Ayrıca Cnet de reklam kampanyasına dahil edildi.
Reklam kampanyasında okuyucular Linux ve Windows işletim sitemleri hakkında bilgiler ve raporlar içeren web sitesine yönlendiriliyor.
Bill abü kızdı
-
Linuxün ne kadar güzel bir işletim sistemi oldugunu bildikleri icin böle bisi yapiyorlar..
Linuxü seven cok birakanlar olmaz.
-
elinde sonun da linux windows tan üstün olcak. bunu zaman gösterecek. bekliyoruz...
-
linuxun acizliğini ortaya koyacak güzel reklamlar olcak bunlar eski bi linuxcu olarak bill amcayı destekliom
-
linuxun ikini bile kesemezler bence linux internettir.
-
kardeşim hayal kurmaya gerek yok bu mesajı bile yazarken hangi işletim sistemini kullanıyorsun ?
a4tech bunu yazdı:
elinde sonun da linux windows tan üstün olcak. bunu zaman gösterecek. bekliyoruz...