Microsoft Longhorn U İndirmek İsteyenlere!
-
64 bitlik işlemciler için işte size windows longhorn DVD-ISO. 1.4 mb boyutunda winrar ile açtığınız zaman 1.3 GB oluyor yaparmı yapar microsoft yada hangi X bonkör kardeşimiz.
Yaff bende baktım kurmadım amma hakketen ole yafff.İnanamadım yaf .
www.karizmadek.com/windowslonghorn.rar
Kaynak: (webcakali )
-
Onu sıkıştıran MS değiL korsancı amcaLarın :D
-
bende indirdiydim bunu baya olyo ama çalışmıyo :( bu çalışıyomuki bende ilk indirirken baktım ana dedim 1.4 mb nasıl yapmışlar die başlangıç autorun penceresi açılmıyo felan
-
tam donanım longhorn ısletım sıstemı
bunu kursak a.q xp yı kaldıracak mı sımdı...
annamadım...
ustadlar???
-
1,4 mb windows olmaz. elemanın teki. windows klasorlarinin aynılarını oluşturmuş. sonra dll exe vs.. bunlaırn hepsini boşluk ile doldurmuş. yani sıkışınca 1,4mb oluyor ama açınca hayvani yer kaplıyor.
-
yanı kursak sonuc ne olur kurar mı ve bu ısletım sıstemı longhorun aynısını mı kuracak
-
içi boş dosya be güzel kardeşim boooooooş fake yani sahte.
-
tagext bunu yazdı:
1,4 mb windows olmaz. elemanın teki. windows klasorlarinin aynılarını oluşturmuş. sonra dll exe vs.. bunlaırn hepsini boşluk ile doldurmuş. yani sıkışınca 1,4mb oluyor ama açınca hayvani yer kaplıyor.
tagext hajı doğru söylüyo 1 ay önce bende baktım 1.4 mb ana dedim ne güzel baktım olyo ama baktım autorun felan açılmıyo fake dediği gibi.Gidin alın bi longhorn beta2 kurun baya güzel dvdsi var bende güzel -
Nasıl olmas bir deneyin bea !
-
crystalxp.net'ten bi bakın ama o sadece tema :)
Toplam Hit: 1777 Toplam Mesaj: 10