Microsoft Msn Meseengerda Banlanma Olabilir Mi
-
Benim çok eski bir mail adresim var . açılıyoo kısa bir süre sonra tekrar kapanıyoo. ama baya uzun süredr böle sadece mail olarak kullanabiliyorum.ama msn açamyorum. bi çözümü varmı acaba. yada nasıl bi sorun var anlayabilen varmı. her bilgisayarda böyle . benim aklıma söyle bişi geliyor. aşırı şekilde listesine eklemeler oluyoo beni. bi anda onlarda kişi ekliyoo.. acaba sürekli birileri eklediği için fln msn flood koruması gibi bişi vardır ondan dolayı banlanma yada engelleme gibi bişi olmuştur diye düşünüyorum. sizce nasıl çöülebilir bu sorun.

buda videolu görüntüsü.
http://rapidshare.com/files/145414141/narkozMRT_ban_videosu.rar.html
2 mb falan zipli videosu açıldımı 65 mb oluyoo
-
hotmail den aktifleştirdinmi ?
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
hotmail den aktifleştirdinmi ?
neyi. sorun başka kardeş dikkatli oku istersen.videoyu izlediğini zaman daha acık anlayabilirsiniz..
-
kardes benimde maili acamiyordum msn acabiliyordum mail gitmiyordu mail kutusuna hic erisemiyordum 1-2 sene sonra duzeldi simdi kullana biliyorum oluyor bu hotmailde
-
kanvegul bunu yazdı:
-----------------------------kardes benimde maili acamiyordum msn acabiliyordum mail gitmiyordu mail kutusuna hic erisemiyordum 1-2 sene sonra duzeldi simdi kullana biliyorum oluyor bu hotmailde
benimkide yaklasık 1-1,5 senedir böyle. videoyu izleyen varmı. nasıl bi sorun oldugunu anlayan varmı -
narkozMRT bunu yazdı:
kanvegul bunu yazdı:
-----------------------------kardes benimde maili acamiyordum msn acabiliyordum mail gitmiyordu mail kutusuna hic erisemiyordum 1-2 sene sonra duzeldi simdi kullana biliyorum oluyor bu hotmailde
benimkide yaklasık 1-1,5 senedir böyle. videoyu izleyen varmı. nasıl bi sorun oldugunu anlayan varmı
-----------------------------kardes benim yapmadigim kalmadi hotmaile mail bile attim ama hic bir sey degismedi
-
kanvegul bunu yazdı:
narkozMRT bunu yazdı:
kanvegul bunu yazdı:
benimkide yaklasık 1-1,5 senedir böyle. videoyu izleyen varmı. nasıl bi sorun oldugunu anlayan varmı
-----------------------------kardes benim yapmadigim kalmadi hotmaile mail bile attim ama hic bir sey degismedi
şimdi ömür boyu açılmaz mı bu hotmail.