folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Microsoft Office 2007 TR Dil Paketi

Microsoft Office 2007 TR Dil Paketi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bu naneyi hemen bulmam lazım yarına ödevim var (bknz. Yumurta-anüs ilişkisi)

Microsoftun kendi sitesinden sp1-sp2-sp3 üçünü birden indirdim ancak """Sistemde ürünün beklenen sürümü bulunamadı""" diyerek yüklemedi ne yapmalıyım çözüm nedir?

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

SP'siz ödev yapılmıyor mu ki? Alternatif Yönlendirmeler için bkz:(Openoffice, Libreoffice)

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek
    Ayazz bunu yazdı

SP'siz ödev yapılmıyor mu ki? Alternatif Yönlendirmeler için bkz:(Openoffice, Libreoffice)

zaman bol olsa uğraşırım ama türkçe yama olmadan tam olarak ne yaptığımı anlayamıyorum zaman kısıtlı o yüzden bildiğim MS word 2007 TÜRKÇE olmalı ;)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

abi allah başka dert vermesin ya :D bu nasıl bi sorun öyle yani ingilizce olunca sen ödevi yapamıyor musun ? Herhangi bir office programını aç ordan yardım kısmından sürüm numarasına bak ona göre indir.

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

abi allah başka dert vermesin ya :D bu nasıl bi sorun öyle yani ingilizce olunca sen ödevi yapamıyor musun ? Herhangi bir office programını aç ordan yardım kısmından sürüm numarasına bak ona göre indir.

Arkadaş kötü konuşmayayım diyorum, ama benim gibi bir adamı bile zıvanadan çıkarıyorsunuz.

1-Basit lise işi kopyala yapıştır yapmıyoruz, yüksek lisans tez kurallarına uymam gerekiyor, paragraf boyutundan, harf arası boşluklarına kadar ince iş olacak. Türkçesinde bir şekilde bulup uğraşıp yapılıyor ama hayatım boyunca ingilizcesini kullanmayınca insanı bi cetveli açmak bile uğraştırıyor.

2-türkçesini baştan indirmeyi bende biliyorum ancak 1mb internet ile 500mb'ı bile indirmek ölüm oluyor.

3-İnternette aynı sorunu yaşamış insanlar var ama çözüm yok belki başkalarınada yardımcı olur dedim

4-Sürüm notunda hangi sp'de olduğunu bulamadım ayrıca bulsam bile 3 farklı sürümde uymadı, sp4 varda bizimmi haberimiz yok :)

5- TR sürümünü indirip baştan kurdum cevaba gerek yok

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

derdini anlıyorum hacım ama bende de ing vardı. TR dil paketi yükledim ama tez yazarken bilirsin ki en önemli hususlardan birisi imla kuralları. ing officeye (2007  2010 2013) TR dil paketini 75 kere de yüklesen imla hatalarını bulmuyor. en iyisi bi yerden TR sini bul. sonradan yaptığın herhangi birşey işine yaramıyor.

zaten dil paketi 300 mb falan tavsiyem office ayıklanmış indir sadece word excel ppt 700mb civarı. net yoksa git bi hızlı kafeden 20 dkde indirirsin. k gelsin.

Toplam Hit: 6221 Toplam Mesaj: 7