folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Microsoft Office 2007 Ürün Yapılandırma Sorunu!

Microsoft Office 2007 Ürün Yapılandırma Sorunu!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Office 2007'nin hangi programını açarsam açayım sürekli ürün yapılandırma diye bir şey çıkıyor.2-3 dakika onun ilerlemesini bekliyorum ondan sonra program açılıyor.Her seferinde bunu yapması çok uğraştırıyor ve işlerimi yavaşlatıyor.Google'da konu ile ilgilli araştırmalar yaptım ama hangisini yaptıysam sorunu çözemedim.Bu işi format atmadan halletmek istiyorum.Böyle bir durumla karşılaşan ve problemini düzelten var mı aranızda ? 

Gel bili bili gates
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

Bendede benzer sorunlar olmuştu hatta herhangi bir exe i açtığımda bile office yapılandırması çıkıyordu sanırsam Microsoft Office Tanılaması Yapmıştım Düzelmişti 
    edit:Birde bunu Yapmıştım ; office kurulumu sırasında, ilk kullanımda yükle seçeneği kullanılmıştır.
    denetim masası program ekle kaldırdan (vistada programlar ve özellikleri diye geçiyor), office 2007 programını değitir deyin, gelen seçeneklerde özellik ekle kaldırı seçerek devam edin. kullanacağınız bileşenler için, bileşene sağ tıklayıp bilgisayarımdan çalıştır (grup halinde seçecekseniz, tümünü bilgisayarımdan çalıştır seçeneği) diyerek devam edeceksiniz. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

Microsoft Office Tanılaması yap yada Office 2007 CD' ni tak office' i onar. Düzelecektir.

.
Toplam Hit: 3321 Toplam Mesaj: 3