Microsoft Officede Donma Sorunu
-
Bu Sorunla Bir Kaç Defadır Karşılasıyorum Format Atmadan Düzeltemedim Varmıdır Bi Çözümü ?
-
Yukarıı.
-
Up !
-
Office programını silip tekrar yüklemeyi denediniz mi?
Office programını sildikten sonra CCleaner, RegCleaner gibi programlarla bilgisayarınızdaki gereksiz dosya artıklarını temizleyin. Daha sonra tekrar yükleyin, şayet yine donma oluyorsa, donma sorunu başlamadan önceki bir tarihe sistem geri yükleme yapmayı deneyin. O da olmazsa format atmanız gerekecek sanırım. Kolay gelsin.
-
RaNGeR bunu yazdı:
-----------------------------
Office programını silip tekrar yüklemeyi denediniz mi?
Office programını sildikten sonra CCleaner, RegCleaner gibi programlarla bilgisayarınızdaki gereksiz dosya artıklarını temizleyin. Daha sonra tekrar yükleyin, şayet yine donma oluyorsa, donma sorunu başlamadan önceki bir tarihe sistem geri yükleme yapmayı deneyin. O da olmazsa format atmanız gerekecek sanırım. Kolay gelsin.
-----------------------------Bunları denedim bir sonuç alamadım format tek çare gibi görünüyor. ama bir yolu olmalı.
-
bilgisyarında tanımlıysa Ağ network yazıcılarını kaldırıp dene.
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------
bilgisyarında tanımlıysa Ağ network yazıcılarını kaldırıp dene.
-----------------------------Hocam Sadece Yazıcıdan Print Alırken Degil Bi Kaç İşlem Yaptıktan Sonrada Takılıyor :S
Edit: ama genede deniycem
-
Arkadaşlar office 2010 kullanıyorum, mevcut bilgilerimin bulunduğu word-excell dosyalarını açamıyorum, pc cevap vermiyor ve donuyor.
Fakat boş bir excell dosyası açıp ordan klasör aç deyip istediğim dosyayı seçerek açabiliyorum.
Sizce sorun ne olabilir ?
-
Sorun sadece excell'de, çift tıklıyorum donuyor :S