Microsoft Partner

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aybke
    aybke's avatar
    Dişi

https://partner.microsoft.com/turkiye/40032508#set

bu siteye göre microsoft partnera üye olup oradaki nimetlerden yararlanılabiliyor :) yalnız benim küçük bir sorum var..bu kayıt esnasında çalıştığınız şirketin adını,adresini falan istiyor.ben stajyer öğrenci olarak burda çalışıyormuşum gibi kayıt yaptırsam şirketin haberi olur mu?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

şimdi tam olarak bu sen ve ben gibi bir şey

yani biz şirket isek mikrosoftun nimetlerinden yararlanıyoz ama değilsek bu belli olur zaten .d şirketinin haberi olur sanırım bu durumdan :D

edit: ayrıca yenge hoşgelidn ya :D

Boş İşler Uzmanı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aybke
    aybke's avatar
    Dişi

hoşbulduk :) var mı peki bana yardımcı olabilecek biri?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

sallama bir sirket bilgisi girsen ?

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

ben söyleyim oradaki nimetlerden yararlanabilmen için senin çalıştığın şirketin microsft partner olması gerekiyor sende o şirkette çalıştığın için faydalanabiliyorsun ki zaten o durumda bile şirketin senin partner sorumlusunun senin o şirkette çalıştığnı o şirketin panelinden doğrulaması gerekiyor.

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

o iş öyle olmuyor.

şirketinde çalışan olarak bilmem kaçtane mikisoft sertifikalı developer gösterirsen sana ücretsiz yazılım desteği verebiliyorlar falan filan.

yani öyle sallamayla falan olmuyor

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

sharpshooter kardeşim. senin dediğin ileri seviye partnerlik için partnerliğin değişik seviyeleri var ve şekilleri var. örneğin türkiyedeki bir eğitim firması gold partner dir zira her daim microsoft sertifikasyonları satar. bir diğer silver partnerdir zira bünyesinde bilmem kaç tane sertifikalı developerdır. bir tanesi sadece partnership sahibidir oda bilmem ne kadar para ödeyip satın almıştır. böyle garip şekilleri var. yani microsoft kimden ne kadar geliyorsa ona göre partnerlik veriyor.

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Milamber bunu yazdı:
    -----------------------------

sharpshooter kardeşim. senin dediğin ileri seviye partnerlik için partnerliğin değişik seviyeleri var ve şekilleri var. örneğin türkiyedeki bir eğitim firması gold partner dir zira her daim microsoft sertifikasyonları satar. bir diğer silver partnerdir zira bünyesinde bilmem kaç tane sertifikalı developerdır. bir tanesi sadece partnership sahibidir oda bilmem ne kadar para ödeyip satın almıştır. böyle garip şekilleri var. yani microsoft kimden ne kadar geliyorsa ona göre partnerlik veriyor.

-----------------------------

ben ne dedim hocam?

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Mutlaka bilmemkac sertifikali eleman şartı arıyorlarmı?

başka bir şekilde vermezlermi atıyorum cok sayıda ms office satmışımdır yada ms sql server kullanan sağlam bir program yapioruzdur

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

benim çalıştığım yer microsoft dynamics satışı için konuşmuştu.

önce şirketde mutlaka microsoft sert. çalışan olmalı bu şart ve çok satmanız lazım çok.şimdi hatırlamıyorum ama bir limit var o kadar satış yapmanız lazım.

Toplam Hit: 1782 Toplam Mesaj: 10