Microsoft Partner
-
https://partner.microsoft.com/turkiye/40032508#set
bu siteye göre microsoft partnera üye olup oradaki nimetlerden yararlanılabiliyor :) yalnız benim küçük bir sorum var..bu kayıt esnasında çalıştığınız şirketin adını,adresini falan istiyor.ben stajyer öğrenci olarak burda çalışıyormuşum gibi kayıt yaptırsam şirketin haberi olur mu?
-
şimdi tam olarak bu sen ve ben gibi bir şey
yani biz şirket isek mikrosoftun nimetlerinden yararlanıyoz ama değilsek bu belli olur zaten .d şirketinin haberi olur sanırım bu durumdan :D
edit: ayrıca yenge hoşgelidn ya :D
-
hoşbulduk :) var mı peki bana yardımcı olabilecek biri?
-
sallama bir sirket bilgisi girsen ?
-
ben söyleyim oradaki nimetlerden yararlanabilmen için senin çalıştığın şirketin microsft partner olması gerekiyor sende o şirkette çalıştığın için faydalanabiliyorsun ki zaten o durumda bile şirketin senin partner sorumlusunun senin o şirkette çalıştığnı o şirketin panelinden doğrulaması gerekiyor.
-
o iş öyle olmuyor.
şirketinde çalışan olarak bilmem kaçtane mikisoft sertifikalı developer gösterirsen sana ücretsiz yazılım desteği verebiliyorlar falan filan.
yani öyle sallamayla falan olmuyor
-
sharpshooter kardeşim. senin dediğin ileri seviye partnerlik için partnerliğin değişik seviyeleri var ve şekilleri var. örneğin türkiyedeki bir eğitim firması gold partner dir zira her daim microsoft sertifikasyonları satar. bir diğer silver partnerdir zira bünyesinde bilmem kaç tane sertifikalı developerdır. bir tanesi sadece partnership sahibidir oda bilmem ne kadar para ödeyip satın almıştır. böyle garip şekilleri var. yani microsoft kimden ne kadar geliyorsa ona göre partnerlik veriyor.
-
Milamber bunu yazdı:
-----------------------------sharpshooter kardeşim. senin dediğin ileri seviye partnerlik için partnerliğin değişik seviyeleri var ve şekilleri var. örneğin türkiyedeki bir eğitim firması gold partner dir zira her daim microsoft sertifikasyonları satar. bir diğer silver partnerdir zira bünyesinde bilmem kaç tane sertifikalı developerdır. bir tanesi sadece partnership sahibidir oda bilmem ne kadar para ödeyip satın almıştır. böyle garip şekilleri var. yani microsoft kimden ne kadar geliyorsa ona göre partnerlik veriyor.
-----------------------------ben ne dedim hocam?
-
Mutlaka bilmemkac sertifikali eleman şartı arıyorlarmı?
başka bir şekilde vermezlermi atıyorum cok sayıda ms office satmışımdır yada ms sql server kullanan sağlam bir program yapioruzdur
-
benim çalıştığım yer microsoft dynamics satışı için konuşmuştu.
önce şirketde mutlaka microsoft sert. çalışan olmalı bu şart ve çok satmanız lazım çok.şimdi hatırlamıyorum ama bir limit var o kadar satış yapmanız lazım.