folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Microsoft Sertifikaları Hakkında Bilgi Almak İstiyorum

Microsoft Sertifikaları Hakkında Bilgi Almak İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metalkolik
    metalkolik's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar,

şimdi olayım şu; öncelikle 70-640 642 646 sınavlarına gircem. konulara falan çalıştım ama sınav sorularınada çalışayım dedim. examcollections dan indirdim soruları yalnız 468 adet soru var bnim bu kadar soruyu ezberleyip sınava girmem imkansız. sanırım soru kitapçığı falkan var sanırm 9 10 adet exam var çünkü, sınava giren arkaşlar bu işi nasıl hallettiniz ya

metal, bir müzik türü değildir bir yaşam tarzıdır, bırak seni yönlendirsin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metalkolik
    metalkolik's avatar
    Erkek

ohaa kimse almadımı la burda

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

sınava girmedim ama niyetlenmiştim.. her zamanki gibi araya bi şeyler girmişti neyse araştığım kadarıyla şöyle hocam,

o soruları ezberliyorsun ve sınava öyle giriyorsun, soruları indirirken yüzdelik dilimine bak. yani orada yazar %90 ı benziyordu ya da

%70 i benziyordu gibi. millet o şekilde en yüksek benzeme oranı olan sınav sorularını indiriyor sonra ezberleyip giriyor sınava..

soruları tamamen ezberlemeni beklemiyorlar zaten kimse, sadece soru ve doğru cevap arasında bağlantı kur..

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

o ezberleme olayı eskide kaldı diye biliyorum artık soru sayısını arttırıp şıkları 1 kelime farkla koyuyolar ezberi engellemek için ellerinden geleni yapmaya başladılar birçok yazılıma güncelleme geldi sorularda degişir gibime geliyo ama hadi hayırlısı

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

boşa masraf hocam, bi boka yaradığı yok.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek
    TeRRoR bunu yazdı

al bendede o kadar.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    janni bunu yazdı
    TeRRoR bunu yazdı

al bendede o kadar.

http://kariyer.net/website/isarama/index.aspx?keyword=mcse

@metalkolik is ilani sitelerinde arat alicagin sertifikalari bence, ayrica bencede cok takmiyolar artik, eski popularitesini yitirdi

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    ipTelefon bunu yazdı
    janni bunu yazdı
    TeRRoR bunu yazdı

al bendede o kadar.

@metalkolik is ilani sitelerinde arat alicagin sertifikalari bence, ayrica bencede cok takmiyolar artik, eski popularitesini yitirdi

microsoft partner kurumlar sertifikalı adam almak istiyorlar çünkü partnerlik gereği belirli sayıda sertifikalı eleman çalıştırmaları gerekiyor.

ama sertifika almak akla kara olmadığı için işe girdikten sonra sınav parasını şirket vererek sana sertifika aldırıyor.

Bilgisayar işletmenliği sertifikası düzeyine indir artık.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    TeRRoR bunu yazdı
    ipTelefon bunu yazdı
    janni bunu yazdı
    TeRRoR bunu yazdı

al bendede o kadar.

microsoft partner kurumlar sertifikalı adam almak istiyorlar çünkü partnerlik gereği belirli sayıda sertifikalı eleman çalıştırmaları gerekiyor.

ama sertifika almak akla kara olmadığı için işe girdikten sonra sınav parasını şirket vererek sana sertifika aldırıyor.

Bilgisayar işletmenliği sertifikası düzeyine indir artık.

bide ilanlarin bi kacina goz gezdirdim tecrube ve diploma istiyolar sadece sertifika yeterli degil gibi

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Sorular geçmişler ve benzerleri dahil o 500 lük havuzu oluşturur.

ExamCollectionda indirdiğin dumpun altındaki yorumlardan şu anda hangi dumpun geçerli olduğunu görebilirsin.

500 soruda ezberlenir, içerisinden gelecek çünkü.

Visual Cert Exam Suite'i ya satın al, ya cracklisini bul, (20 lira zaten ben uzun zaman önce aldım) Editörünü aç, dumpu editöre at ve printerdan cıkart, sonra ezberle.

Ama Microsoft sertifikası bi boka yaramıyor artık

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metalkolik
    metalkolik's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı

Sorular geçmişler ve benzerleri dahil o 500 lük havuzu oluşturur.

ExamCollectionda indirdiğin dumpun altındaki yorumlardan şu anda hangi dumpun geçerli olduğunu görebilirsin.

500 soruda ezberlenir, içerisinden gelecek çünkü.

Visual Cert Exam Suite'i ya satın al, ya cracklisini bul, (20 lira zaten ben uzun zaman önce aldım) Editörünü aç, dumpu editöre at ve printerdan cıkart, sonra ezberle.

Ama Microsoft sertifikası bi boka yaramıyor artık

dumpları indirip o programı satın aldım hocam, ezberim çok iyi olmadığı için tırsıyorum.

Ayrıca bi boka yaramadını bnde biliorum da bazı iş ilanlarında tercih sebebidir yazıyor. bnde zaten sırf etiket olsun diye almak istiyorum.

Toplam Hit: 1350 Toplam Mesaj: 11