Microsoft Sertifikaları Ve Sınavlarına Hazırlanmak
-
hakkında bilgisi olan bu sınavlara giren , kurslarına giden ya da kitaplardan çalışan müridlerin deneyimlerini dinlemek isterim .
http://social.msdn.microsoft.com/Forums/tr-TR/konudisitr/thread/e4c3f6e3-7d85-4ad8-bbc4-c9f0052c6718 şöyle bir açıklayıcı link de vereyim hatta
-
kesinlikle bende dinlemek isterim güzel konu
-
Zamanında BilgeAdam Sistem ve Ağ uzmanlığı kursuna gitmiştim. Eğitim pratik kazanmak açısından önemli, sistem kısmında yazılım kısmı kadar internetten genel ve kolay bilgi erişiminde bulunamıyabiliyorsun. Sınavlar için Microsoft Press'den çıkan Sınavno-Kitap isimli kitaplar var. Oralardan çalışabilirsin (Türkçe olma ihtimali düşük). Bunların hiçbirini yapmayıp DUMP yaparak (Çıkmış sorular piyasaya düşüyor examcollection.com ücretsiz en kralıydı benim zamanımda) tüm sertifikaları alabilirsin ama için boş olur.
-
bilgeadam çok pahalı , ki sertifika sınavlarına şahsi olarak başvurup girilebiliyorken istediği 12bin bana biraz fahiş bir fiyat gibi geldi.
-
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------bilgeadam çok pahalı , ki sertifika sınavlarına şahsi olarak başvurup girilebiliyorken istediği 12bin bana biraz fahiş bir fiyat gibi geldi.
----------------------------tabi hocam istersen kendinde gidip sınavlara girebilirsin ben eğitim konusunda dedim. Herhangi bir öneride bulunmam yanlış olur, kesene göre evdede çalışırsın, kursunada gidersin.
-
Hacım eğitim konusunda eğer ki adanada olsaydın Platon Bilişim akademi var.Ben MCITP eğitimini orada aldım Eğitim hocası okadar güzel ve anlaşılır anlatıyor ki konuları tiyatro gibi yani anlamamk elde değil gerçekten çok müthiş anlatılıyor burada.be bunca okul okudum böyle konuları güzel anlatan birine denk gelmedim + işinde ve becerisinde çok çok profesyonel.
Akademin sahibi ise Cisco nn Netwok Mühendisi cisco ccna ccnp hocası adamların müthiş bir anlatma abiliyeti var.Adam türkiyede sayılır kişilerden çok az rastlanır.
Hem CCNA-CCNP-MCSE-MCT
Ben bu eğitimi 2000 TL ye aldım yaklaşık 6 ay sürdü.
Sana sınav hazırlık konusunda
bide Testking denen zımbırtının testlerini çöz en sağlam ve en son çıkan sorular ve geniş arşiv burada mevcut.
-
ayrıca üniversite öğrencileri bazı sınavlara ücretsiz girebiliyor.
onu da göz ardı etme.
-
Bilgeadam ankarada MCİTP egitimi aldım
Sertaç Topal hocadan
Adam sahada görevli saten diğer hocalar gibi sadece ders anlatmıo
Ders anlatırken karsısına cıkan problemleride söylüyo ve sizdede bu cıkabilir cıkarsa sunu yapın gibi
önerilerde bulunuyo gayet basarılı bi hoca
Bilgeadam evet gercekten pahalı fakat bu işin uzmanı kariyer destek sistemiyle işinide buluyolar
bilgeadam kendi içinde her konuyla ilgili sınav yapıo onlar türkce ama aldıgın egitimdeki windowslar falan hep ingilizce
o yüzden derslere iyi calısıp tekrarlarını ve denemelerini iyi yaparsan examcollection sitesindende son dumpları indirip ordaki soruları cozersen
kesinlikle tek seferde alabilrsin sertifikayı
ezberle girersen sınava bi pok ogrenmeden sertifika alırsın
girdigin bi işyeridne adam exchange kur owa kur yetkilendirme yap yada cisco router konf yap derse zik gibi kalrısın ortada
Tavsiyem bilgeadamdır ama hoca onemli hocayı arastır oyle basla derim
hatta dökümanları baska bi sitede paylasmstım onların linkleri duruyosa ekleyim de sizde faydalanın