Microsoft Windows Defender 1.1.1051 Beta 2 (Korsan Xp Ye Kurulum)
-
Arkadaslar icerigindeki programi calistirin daha sonra onunuze etkinlestirme programi acilacak. Oradan Evet, Windows"u etkinlestirmek icin bir musteri hizmeti temsilcisine telefon etmek istiyorum" secin ve ileri tiklayin. Daha sonra gelen sayfadan "Urun anahtarini degistir" tiklayin. Gelen menuye txt dosyasinin icerisindeki keyi yazin ve "Guncellestir" tiklayin. Daha sonra sayfayi kapatin. Bu kadar. Sonra istediginizi yapabilirsiniz.
Not: Bu serial sadece Windows XP Professional Service Pack 2 icin gecerlidir. Diger surumlere uymayabilir.
Bu program sayesinde microsoftun korsan xp lere kurulumuna izin vermediği bütün programlarınızı yükleyebilirsiniz.Kısacası xp niz yasal hale gelmiş olacak.Artık yamalardan ve patchlardan kurtulmuş olacaksınız.tek işlemle yasal xp ye sahip olacaksınız.WMP 11 TÜRKÇE yide yükleyebilirsiniz.
Download Linki:
Linki: http://www.hemenpaylas.com/download/916748/xppro_sp2_lisans.rar.html
Microsoft Windows Defender 1.1.1051 Beta 2
Üreticinin Açıklaması :
Microsoft Windows Defender (Beta 2), eski adıyla Microsoft Antispyware; Microsoft tarafından geliştirilmiş, kullanıcıları pop-up, casus ve zararlı yazılımların meydana getirdiği performans sorunları ve yavaşlamaya karşı koruyan bir yazılımdır.
Henüz Beta 2 aşamasında olan yazılım, internette tanımlanmış casus yazılımlara karşı güncellemeleri otomatik olarak yapmaktadır. Windows Update ile entegre edilmiş güncelleme yöntemi sayesinde yazılım heran güncellenebilmekte..
İstenmeyen yazılımların 50 den fazla bulaşma yoluna karşı bilgisayarınızı tarar ve güvende tutar. Kolay arayüzü sayesinde tüm seviyedeki kullanıcılara hitap etmektedir. 64 Bit desteği bulunmaktadır
Download Linki:
http://www.hemenpaylas.com/download/1205720/Microsoft_Windows_Defender__1.1.1347_Beta_2.rar.html
-
hoca lisans.rar şifresi ?? 'omerta'
-
Pardon kusura bakma unutmuşum.
Rar Şifre:
omerta -
sağol hoca bunu deneyelim bakalım, bir spy bulaştı hiç birşey temizleyemedi ya.. İnşallah olur bu
-
oldu hocam oldu defender i yükledim update yapcam şimdi inş olur
-------------
update oldu hatta windowsun sitesine gittim test yaptırdım testlerden gecti hic bi sorun yok guvenle kullanabilirsiniz
-
kıymetli hocalar
peki windows xp po service pack 2 yi kurarken başta bu keyi girsek mesele baştan hallolurmu saygılar -
hocam windowsun sitesine baktım anahtarınız orjinal dedi
bu anahtarın office için olanı varmıdır acaba
:)) -
Lost_dream çok şey istiyorsun:)))Şaka bulursam omuda veririm dostça kalın arkadaşlar.Saygılar............
-
omerta eline saglık süper oldu valla:))
Toplam Hit: 1555 Toplam Mesaj: 9