Microsoft Wireless Mobile Mouse 6000 Bluetooth
-

1. ResimdeGördüğünüz Mause var Bende Bi yerden Geldi bana ama 2. resimde gördüğünüz bulutut dalgası yok. bu bulututu nerden bulabilirim. yada bu mausu nasıl çalıştırabilirim. yoksa direk mausu çöpemi atayım..
Mod : Konuları Doğru kategorilere açalım. Tüm konuları "genel"e açma alışkanlığını bırakın.
-
hacı kavram kargaşası yaşıyorsun sen :) o sadece bluetracktır eğer dediğin mouse ise onun altında yada kutusunda birlikte gelmesi lazım minik zımbırtısı eğer o yoksa at çöpe gitsin tabi. İkinci ihtimal gerçekten bluetooth mousedur o zaman da bilgisayarında bluetooth varsa kullanabilirsin yoksa bitane minik bişi alır takarsın alper satıyo 3 liraya felan alırsın ondan
Edit : Eğer dediğin gibi 6000 serisi ise içinde donglesi çıkması lazım yoksa zaten bi halta yaramaz
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------hacı kavram kargaşası yaşıyorsun sen :) o sadece bluetracktır eğer dediğin mouse ise onun altında yada kutusunda birlikte gelmesi lazım minik zımbırtısı eğer o yoksa at çöpe gitsin tabi. İkinci ihtimal gerçekten bluetooth mousedur o zaman da bilgisayarında bluetooth varsa kullanabilirsin yoksa bitane minik bişi alır takarsın alper satıyo 3 liraya felan alırsın ondan
Edit : Eğer dediğin gibi 6000 serisi ise içinde donglesi çıkması lazım yoksa zaten bi halta yaramaz
-----------------------------beleşe bi yerden geldi içinde bulututu yok işte. sorun bu normal bi bulutut olur mu.
-
narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------hacı kavram kargaşası yaşıyorsun sen :) o sadece bluetracktır eğer dediğin mouse ise onun altında yada kutusunda birlikte gelmesi lazım minik zımbırtısı eğer o yoksa at çöpe gitsin tabi. İkinci ihtimal gerçekten bluetooth mousedur o zaman da bilgisayarında bluetooth varsa kullanabilirsin yoksa bitane minik bişi alır takarsın alper satıyo 3 liraya felan alırsın ondan
-----------------------------beleşe bi yerden geldi içinde bulututu yok işte. sorun bu normal bi bulutut olur mu.
-----------------------------abi bluetooth nedir ya o dongle oluyor ve kendisininki olmayınca çalışmaz
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------abi bluetooth nedir ya o dongle oluyor ve kendisininki olmayınca çalışmaz
-----------------------------anladım kardeşim o donglesinden bulamazmıyım yada aynısınndan bi tane sipariş veremezmiyim. dealextremeden bulabilirmiyim ..
-
hacım teknosada 40 liraya logitech mouse var benim kullandığım performansından gayet memnunun aletimin :) Logitech M235
http://goo.gl/JDoXd burada resimleri var bakarsın hoşuna giderse tavsiye ederim.
-
interfector bunu yazdı:
-----------------------------hacım teknosada 40 liraya logitech mouse var benim kullandığım performansından gayet memnunun aletimin :) Logitech M235
http://goo.gl/JDoXd burada resimleri var bakarsın hoşuna giderse tavsiye ederim.
-----------------------------hacım bende de bi tane microsoft un kablosuz faresi var mobile 5000 sanırım ancak hiç memnun değilim şu an ? Bahsettiğin fare ile hiç sorun yaşadın mı? Oyunlarda performanslı olacagını zannetmiyorum ama denediysen bu konudaki performansı nasıldır anlatırmısın biraz?
-
interfector bunu yazdı:
-----------------------------hacım teknosada 40 liraya logitech mouse var benim kullandığım performansından gayet memnunun aletimin :) Logitech M235
-----------------------------aynısından kullanıyorum duracell ve gp şarjlı pillerle 5 ay gittiği oluyo :)
-
daha hiç kulaanamadım. o küçük bulututt şeyi yok..