Microsoft Xbox 360 Elite
-
Sevgili muridler iyi akşamlar , Abim Beyazrusya [Belarus] da okuyor telefon fln aldı kendine cok ucuz xbox360 fiyatlarını sordurdum 310$ fln 465$ dolara kadar cıkıyor.Simdi onu alsam türkiyede kullanabilirmiyim ne gibi değişiklikler olur veya olabilir Sahte oyun calıstırmak icin fln yapılırmı ? eBaydan baktım fiyatlara 199$ fln diyor onlar nasıl oluyor acıklarmısınız ?
-
Disubev bunu yazdı:
-----------------------------
Sevgili muridler iyi akşamlar , Abim Beyazrusya [Belarus] da okuyor telefon fln aldı kendine cok ucuz xbox360 fiyatlarını sordurdum 310$ fln 465$ dolara kadar cıkıyor.Simdi onu alsam türkiyede kullanabilirmiyim ne gibi değişiklikler olur veya olabilir Sahte oyun calıstırmak icin fln yapılırmı ? eBaydan baktım fiyatlara 199$ fln diyor onlar nasıl oluyor acıklarmısınız ?
-----------------------------hocam golddan al 500 lira kampanyalı fiyatı özkan elektronikte de 40 tl ye kırıyorlar indir interneten oyna oyununu hiç uğraşma getirmeye filan bence bi dnya vergi çıkyıor.
-
Hmm simdi diyelim indirdim internetten oyunu kardes Dvd flnmı cekmem gerekecek yoksa baska cd lere flnmı
-
Disubev bunu yazdı:
Hmm simdi diyelim indirdim internetten oyunu kardes Dvd flnmı cekmem gerekecek yoksa baska cd lere flnmı
-----------------------------DL ( Çift Katmanlı ) Dvdlere çekiceksin
-
SweeneyTodd bunu yazdı:
Disubev bunu yazdı:
-----------------------------DL ( Çift Katmanlı ) Dvdlere çekiceksin
-----------------------------evet çift katmanlı dvdlere çekiyorsun oynuyorsun.
-
Hmm fiyatları iyice inceliyeyim suan ben Antalyada yasıyorum.Teknosa Vatan Computer Sony Gold var hepsine sorayım.Bide arkadasımdan duydum 3K hatası o hatayı % kaç alırım ?
-
Disubev bunu yazdı:
Hmm fiyatları iyice inceliyeyim suan ben Antalyada yasıyorum.Teknosa Vatan Computer Sony Gold var hepsine sorayım.Bide arkadasımdan duydum 3K hatası o hatayı % kaç alırım ?
-----------------------------Alman çok düşük bi ihtimal hocam zaten onunda türk işi çözümü var nede olsa :)
-
:) araştırayım onları iyice sonra alırım byk ihtimal :) cok saolun değerli vakitlerinizdem ettim
-
Arkadaslar Ps3 veya xbox360 için Önerebilceiğiniz LCD Plmaz Led Tv ler görüntü iyi olması için Fazla üst fiyat olmadan yardımcı olrmusunuz ?