Microsoft"Un Antivirüs Yazılımı
-
Microsoft'un Antivirüs Yazılımı
Uzun zamandır Windows'a güvenlik yazılımları ekleyen Microsoft, sonunda antivirüs yazılımını da çıkardı. Windows Live OneCare'i ücretsiz denemek ister misiniz?
Microsoft'un bir anitvirüs yazılımı çıkarıp çıkarmayacağı, uzun süredir tartışılan bir konu idi. Bu konudaki en büyük problem, diğer antivirüs şirketleri olmuştu. Windows'un en büyük sorunu olan güvenli problemini bu ücretsiz antivirüs yazılımı ile halletmenin haksız rekabete yol açabileceği tartışması, beklenen yazılımın çıkması ile son buldu. Çünkü Windows Live OneCare, sanıldığı gibi ücretsiz değil, yıllık 49$ karşılığında kullanılabilecek. Ama şimdilik denemesi bedava.
Image
Nasıl indiririm?
Yazılımın henüz test sürümü sunuluyor. Kullanıcılar ücretsiz olarak indirebiliyorlar. Bunun için bir .Net hesabınızın olması gerekiyor. MSN kullanıyorsanız o hesaptan sizin de bir tane vardır demek oluyor ;) https://www.windowsonecare.com adresine girerek deneme sürümünü indirebiliyor ve kurabiliyorsunuz.
Ben n'olucam?
Ücretsiz indirilmeye sunulan bu yazılımdan Türkçe işletim sistemi kullananlar maalesef faydalanamıyorlar. İngilizce işletim sistemine sahipseniz sorun olmadan indirebiliyorsunuz.
Güvenelim mi?
Yazılımın işlevlerini duyunca ümide kapılabilirsiniz. Biz kapıldık en azından. Neler mi yapıyor? Virüslerden kurtarıyor, firewall ile bilgisayarınızın veri trafiğini kontrol ediyor, casus yazılımları (antispyware) engelliyor, sistemi yedekleyerek disk bakımını gerçekleştirebiliyor.
Yukarıda anlatılan uygulamalar için yıllık 49$ ödemeniz gerekiyor. Bu fiyat sayesinde diğer antivirüs firmalarının da sesi kesilmiş oluyor ve haksız rekabet, yerini "iyisini yap da görelim" rekabetine bırakıyor.
Türkçe'sini de görmek isteriz!
Bilgi için: Windows Live OneCare
Fiyat:49$
Dil: İngilizce (Şimdilik) -
cok sacma ya peki porgramın gerceginide mi kullanamiyacaz
-
microsoft un yazılımları hep fire veriyo abi-gene o programı piyasaya sürcekler,sonra ayy şu açığı unutmuşuz,yama sürcekler meydana bide onlar la uğraşcaz!yamalı prog.dan ne fayda a.k...
Toplam Hit: 775 Toplam Mesaj: 3