Microsot'tan Yeni Mobil Kamera Uygulaması
-
Şuanda sadece iPhonelar için var ancak yakında Android uygulamasıda gelecekmiş. Apple'ın kendi kamera uygulamasından daha iyi çektiklerini iddaa ediyor :
https://www.microsoft.com/en-us/research/product/microsoftpix/#photo-comparisons
Kaldı ki eğer sitenin altındaki kıyas fotoğraflarında Photoshop yoksa cidden iyi fark atmış.
App Store İndirme Linki :
https://itunes.apple.com/us/app/id1127910488
mkyb tarafından 30/Tem/16 23:02 tarihinde düzenlenmiştir -
hep başkasına çalışıyor kendisine çalışmıyor adamlar :)
-
KaptaN bunu yazdı
hep başkasına çalışıyor kendisine çalışmıyor adamlar :)
Windows phone'dan kendileri bile ümidi kesti. Gavatlar bok ettiler milyonlarca telefonu.
-
Bu uygulamanın geliştirilmesinde Nokia'dan transfer olan kamera mühendisleride yer aldı sanırım. Bi ara Microsoft'un böyle bi haberini okumuştum.
Windows Phone 8.1 cihazlara Microsoft düne kadar Windows Mobile 10 geçme izni vermişti ancak artık geçmeyenler hiç geçemeyecek geçişleri kapattı adamlar. Şuan 8.1 cihazlar genel olarak mağazadan uygulama indiremiyor. 2 Ağustos'ta Redstone adı altında büyük güncelleme ile Lumia 950 harici diğer telefonların desteği bitecektir.
Microfost aynı hikayeyi Windows Phone 7.5'ten, Windows Phone 8'e geçişte yapmıştı.
-
mkyb bunu yazdı
Şuanda sadece iPhonelar için var ancak yakında Android uygulamasıda gelecekmiş.
Yine ilk iOS a çıktı bir uygulama.
-
Denedim az önce. Compare tuşu var asıl çektiğiniz kare ile uygulamanın seçtiği en iyi görüntüyü karşılaştırıyorsunuz hoş bi özellik aslında, ekrana dokununca oluşan titreşimle çektiğiniz görüntüden önce veya sonraki daha titreşimsiz görünen fotoğrafı alıyor uygulama. Üzerine bir de karanlık kısımların parlaklığını arttırıyor ve kumlanmayı ortadan kaldırıyor. Kimi fotoğrafta iyi kimisinde kötü bir özellik diyebiliriz parlaklık arttırma için. Çünkü çektiğim bazı fotoğrafların orjinalleri işlenmişinden daha güzel. Sadece yüzlerin parlaklığını arttırma gibi bir özellik daha hoş olabilirdi. Ayrıca live photo olayını bir türlü yapamadım otomatik hareketli kısmı kendi seçiyormuş sözde, hareketsiz bi fotoğrafta elimi kolumu oynattım bi bok olmadı acaba ben mi yapamıyorum aq.
Eyyorlamam bu kadar.
-
SkynetX bunu yazdımkyb bunu yazdı
Şuanda sadece iPhonelar için var ancak yakında Android uygulamasıda gelecekmiş.
Yine ilk iOS a çıktı bir uygulama.
Bir tarafta 20-30 tane iOS cihaz ailesi diğer tarafta yüzlerce farklı donanım ve rom ile üretilmiş Android cihaz ailesi. PC ve Playstation ilişkisi gibi. Playstation'a oyun yazan adam oyunun nerede hangi donanım ile çalıştığını bildiği için hemen bitirip piyasaya sürüyor.
Mesala Facebook'un Android ve iOS uygulamasını test etmek için kurduğu labaratuvar :
mkyb tarafından 31/Tem/16 04:04 tarihinde düzenlenmiştir