Midnight Club 2 Demo

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    endthe
    endthe's avatar
    Erkek

img292/1664/yenibitelemresmi10gm6.png

img151/1285/yenibitelemresmi11ns2.png

img151/4752/yenibitelemresmi12ea2.png

img227/8048/yenibitelemresmi5jn7.png

ister şehir turu yap ister yarış :)

Çok güzel bir oyun. Ben Çok Beğendim. Demo ama, idare eder . Eğer elinde olan varsa upload edebilirmi ya

167.mb sürüm 2  demo   http://www.rockstargames.com/midnightclub2/downloads/midnight_club2_demo_install.exe

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    endthe
    endthe's avatar
    Erkek

Tam sürüm den screens ler :) 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    abi bu oyun cok boktan bır oyun resımdekı grafıklere aldanmayın acayıp boktan.) bende full hali var.. igrenc igrenc.. bence hiç indirmeyin.. tavsiye edilmez.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

bence oyun boktan değil öle aham şahan grafikleri yok ama çok sarıyor amk ve çok zor :D ilk bölümler kolay ama sonraki bölümler aşırı zor insana azimi ve sabrı öğretiyor yani bir yarışta takılırsın geçemessein 7-8 kere yaparsın anca geçersin bunde öle değil amk ben 1 ay uğraştım bir yarşı geçmek için burası sabır kısmı azim kısmı ise yarışırken geridemi kaldın baktın hiç bi zikim yok yani adamlar haritada bile gözükmüyor ama biraz azim yarışı birinci bitirmene bile izin veriyor

birde oyunun en güzel yani ki bu olay nfs serisinde eksik koymadılar bi türlü 

yarış esnasında istediğin yoldan gidebiliyorsun ister yolu uzat ister kısalt orası sana kalmış 

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    endthe
    endthe's avatar
    Erkek

Martech bunu yazdı:
    -----------------------------
    abi bu oyun cok boktan bır oyun resımdekı grafıklere aldanmayın acayıp boktan.) bende full hali var.. igrenc igrenc.. bence hiç indirmeyin.. tavsiye edilmez.)
    -----------------------------
    okadar da kötü değil   buda videosu  http://www.youtube.com/watch?v=W6HmMH6eXgQ&feature=related

bana upload edermisin dostum bu oyun :) ben beğendim :=)

Toplam Hit: 857 Toplam Mesaj: 5