Mıknatıs Telefon Kartı Kopyalama Ve İnternet Üzerinden...
-
arkadaşlar şöle ödevim var
1. mikrofonla ses kaydetme bu kaydetme programını kendim yapacağım buna yardım ederseiz.
2. internet üzerinden alarm kontrol etme mesela dükkana hırsız girdi webde bunu gösterecek.
bide büyük sorunum var nasıl mıknasıs telefon kartlarını kopyalayabilirim ..sakın üzerine kaset bandı yapıştırarrak demeyin geçti o artık kısaca nasıl bedava telefonla görüşebilirim..sebep ailem ve sevdiğim kız yurt dışında anlarsınız bu arada kendimizi bir kıza nasıl sevdirebiliriz bunların cevaplarını verebilseniz çokteşekür ederim..hadi herkese kolay gele... -
slm dostum dediğini anladım senin bunu çok zaman önce denemiştik.Ama tam verim alamamıştık sana mantığını anlatıyım.Şimdi bildiğin üzere çift deckli kaset çalarlar birbirine kopyalama işlemini yapıyor.Öncelikle öyle bir düzenek yapman gerekirki seninin iki kartı birden manyetik kısımları kristalin üzerine değecek ve kartları aynı anda hareket ettirecek bir düzenek kurman lazım mekanik bilgin varsa bu çok basit bişi.Son olarakta yapman gereken tek şey record tuşuna basıp doluyu boşa aktarmak....Kendine ii bak sağlıcakla kal arkadaşım
-
Bu arada şu ödev konularını daha detaylı açarsan onlarlarda da yardımcı olabilirim.Mesala kayıt programı hangi programlama dili ve ne gibi özelliklere sahip olacak.????????
Toplam Hit: 2377 Toplam Mesaj: 3