folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mikro Dalga Uzmanı Yardım Et Bana

Mikro Dalga Uzmanı Yardım Et Bana

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bang-bang
    bang-bang's avatar
    Dişi
    mikrodalga fırında koyun kellesi pişerebilirmiyim dönen camın üstüne kelleyi koysam olurmu aleti kullanmayı bilmiyorum mikro dalga hawtu be ya ?

Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma. bang-bangle arkadaşsan ona asla yamuk yapma.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    stv'de kelem mehmet var onun telefon numarası al. belki o yardımcı olabilir sana.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    tavuk yapmayı dene. koyun kellesi çiğ olur

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bang-bang
    bang-bang's avatar
    Dişi
    düdüklüye atsam 3 saatte pişmez eve koku sarar yarında kelle yiyceklermişmiş yane bu gece pişirmem lazım ööghh iğrenç bişey ya çöp haline getirmeyi göze alamıyom bire alıp on dakke çalıştıriyim bakalım ne olcek :(

Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma. bang-bangle arkadaşsan ona asla yamuk yapma.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

kelle ayrı bişey beyinini ayıkla ondan sonra pişir  beyaz parçalarını başka bi tavaya koy haşlama yap onu.. mikrodalgada yaparsan kötü olur.

tüyleri çakmakla yak yok et. ev çok kötü kokacaktır balkonda dene yakmayı.. koyunun gözlerini yerinden çıkar.. deriden biraz al çok iyi yıkaman gerekiyor..

ahh dedem yapardı kurbanda özellikle beyin yedirirdi beyinlerimiz gelişsin diye akıllı dede nolcak :))) 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

ablam sanırım sana bunu daha önce de sölemiştim ama üşenmeyip tekrarlıyacam;

tedaviye ihtiyacın oldugunu düsünüyor ve bunu sana siddetle öneriyorum, aşmış insan 

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bang-bang
    bang-bang's avatar
    Dişi
    ya tüyü yok kafasında temizlemişler gözlerini oyup hannibal gibi beynini çıkarmışlar, kapağı açtım pek pişmemiş üstü çok ince zar gibi kabuklanmış, düdüklüye attım davlumbazıda açtım uyanan uyansın napiyim bu saatte boğazlarıyla uğraşıyorum :(  ya peki ne işe yarıyo bu mikrodalga fırını aldık süs gibi duruyo sadece donmuş gıdadamı kullancam :X

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

yarın sabah bi tepsiye koy lokantanın birine ver.1-2 saate hazır ederler.

çok para almazlar.lokanta fırınları 200 derece civarı yanıyor.mikrodalgada yapar işini ama.

her tarafı koku alır.Lokantanın kabul edeceği bile şüpheli.

All I need is a possibility.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

hayır tabiki börekte yapabilirsin mesela :)) fakat genelde donmuş gıdaların erken çözünmesi için iyi bir alet.

senin yerinde olsam giderim işkembeciye  bir kazan kelle paça çorbasını alır misafir gelince ısıtır ikram ederim daha iyisi budur dediğimi yap. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek
    mikrodalga da pişmez. kelleden bahsediyorsun sen.

mikrodalgada kendi suyunda pişmek diye bir tabir vardırya işte o tarz bir muhabbettir. yumusak ve kemigi az olan seyleri pşirebilirsin mikro dalgada ayrica tam olarak kullanimi pratikliktir. hazir kofte / tavuk urunleri gibi et urunlerini mikrodalgada pisirebilirsin. genelde pizza yapmak icin kullanilir : ) ve yemekleri isitmak icin.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
Toplam Hit: 1208 Toplam Mesaj: 10