folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Mikro Muhasebe Programi Kurulum Ve Database Eklenmesi

Mikro Muhasebe Programi Kurulum Ve Database Eklenmesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

arkadaslar elimde 1 mikro programi 1 database 1de pc var ve ben bu isi beceremiyorum problemim ise su msq uzerinde database ekleyip mikroya gosteremiyorum yardimci olursaniz sevinirim

delimiyim ben?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek

1.si mikro lisanslımı

eğer mikro lisanslıysa mikroyu araman ve seri numarasıyla key oluşturman gerekiyor bu bilgilerle bağlantı kurabiliyosun bir ara bende deli gibi uğraşmıştım.

Kolay gelsin

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

mikro orjin heralde ama benim mikroyu arayip o yerlere ulasmam icin 100 lira telefona para yuklemem lazim solemesi ayiptir ukraynada yasiyorum. oyuzden benim bu isi cozmem lazim ayrica mikro lisansli zaten sanirim galiba :D

ayrica ben daha msql i kuramiyorum hangisini kurmam gerekio bilmiorum

delimiyim ben?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

hepsini kursan bile mikroda veritabanı güncellemesi isteyecek oda zaten yıllık 350 lira normal sürümlerde erp kullanıyorum mikro yani s... s... ödeyeceksin

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

beyler durum soyle anlatayim bizim onceden kullandigimiz bi programimiz vardi zaten (mikro) sadece pcyi degistirdigimizden dolayi yeni aldigimiz pcye kurmak istiyoruz hepsi bu bunu nasil becerecegiz o kisimi anlamadim programi ucretsiz kullanmak degil amac amac programi kurabilmek

delimiyim ben?
Toplam Hit: 1236 Toplam Mesaj: 5