Mikro Programını Nasıl Öğrenebilirim?
-
erp programı olan mikroyu nasıl öğrenebilirim? eğitim setleri var mı? (arattım bulamadım)
müridlerden kullanan varsa püf noktaları, ipuçları ve tavsiyelerini dinlemek de isterim.
-
Prometheus bunu yazdı
erp programı olan mikroyu nasıl öğrenebilirim? eğitim setleri var mı? (arattım bulamadım)
müridlerden kullanan varsa püf noktaları, ipuçları ve tavsiyelerini dinlemek de isterim.
hocam demosunu bile zor yüklüyor ibneler, ben onların demosunu inceleyip başlamıştım bizim erp yi yazmaya. iyi program hoş program ama tam bir esneklik söz konusu değil, yetkilendirmede sıçabiliyor. yani açmaman gereken ekranları açmak zorunda kalabiliyorsun bazı personele ki bu durumda da şirket içi gizlilik bozuluyor. özetle bir boka yaramaz. nasıl öğrenirsin nasıl öğrenirsin şöyle öğrenirsin, kullanan bir firmaya girersin öğrenirsin. bir de şu var, öğrenilecek bir yanı yok, önündeki ekranları mantıken de çözebilirsin. biliyorum yaz iş içinse, bilmiyorum deme zorluk çekmezsin.
-
RETRET bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
hocam demosunu bile zor yüklüyor ibneler, ben onların demosunu inceleyip başlamıştım bizim erp yi yazmaya. iyi program hoş program ama tam bir esneklik söz konusu değil, yetkilendirmede sıçabiliyor. yani açmaman gereken ekranları açmak zorunda kalabiliyorsun bazı personele ki bu durumda da şirket içi gizlilik bozuluyor. özetle bir boka yaramaz. nasıl öğrenirsin nasıl öğrenirsin şöyle öğrenirsin, kullanan bir firmaya girersin öğrenirsin. bir de şu var, öğrenilecek bir yanı yok, önündeki ekranları mantıken de çözebilirsin. biliyorum yaz iş içinse, bilmiyorum deme zorluk çekmezsin.
hocam zaten bu programın kullanıldığı bi yere girdiğim için öğrenmek istiyorum. sorun şu ki şu an eğitim programındayım ve kendi bilgisayarımı alıp onda kurcalayamıyorum zaten bilgisayarım da yok. uzmanın yanından bakarak öğrenmeye çalışıyorum. o da anlatıyor böyledir şöyledir diye fakat işini gücünü bırakıp bana eğitim verme şansı yok tabi. o yüzden iyi öğrenemem endişesi hakim oldu. hızlıca ve iyi olarak öğrenmek istiyorum bir an önce. böylece progrmaı dert etmeden sadece işleri anlamaya başlayabilirim fakat şu an bi yandan işi çözmeye çalışıyorum bi yandan programı. programı bilsem ekranda ne yapıldığını az çok anlayabilsem işi de çözeceğim zamanla.
belki gereksiz yere endişeleniyorum, (daha önce benzer program da kullanmadım ve ilk ciddi işim bu iş) eğer dediğin gibi kolaysa fazla telaş yapmayayım.
-
yıllar önce mikro yazılımlarının desteğini ve kurulumlarını yapıyorduk. Ama şu an tiger Plus 2 ve 1C kullanıyorum. Mikro peogramini kullanacaksin ama tam olarak ne kullanacaksin. Sonucta hangi paketi kullanacagini bilmen gerek. Cari, ön muhasebe, Personel, imalat genel muhasebe... Hangisi.
Daha dogrusu bu programi kullanmadan once herhangi bir muhasebe programi kullandin mi? Yada muhasebe bilgin var mi?
yani konu anlayacagin gibi genis bir konu. bu sorulari netlestirmek gerekiyor. Cunku baska benzer program kullanmissan coo asiri zorlanmayacaksin, yada muhasebe bilgin varsa yine zorlanmayacaksin.
demosunu siteden indirebilirsin, once mssql kurmalisin. Aratirsan rehberini de bulabilirsin. Herseye ragmen bulamazsan, burda tanidigim bayiden demo alip gonderirim. İyi sanslar.
-
beyler sanırım kasmadan öğrenebileceğim. öyle eğitim setine de ihtiyaç duyacak gibi değilim. biraz pratiğe ihtiyacım var. onu da iş ortamında sağlayabilirim diye düşünmeye başladım. desteğinize teşekkürler.