Mikrofondan Kaydettiğim Sesime Echo Eklemek İstiyorum
-
arkadaşlar bilgisayar mikrofonum var 3 liraya almıştım ama 50-60 liralık mikrofonlara şapka çıkarttırır :) bununnla herhangi bir yazılım aracılığı ile ses kaydı yapmak istiyordum.
1. kanaldan mikrofon
2. kanaldan da gitarımı kaydetmek istiyorum.
mikrofon sesime echo eklemek istiyorum. ne gibi yazılım kullanabilirim?
kullanımı basit şeyler önerirseniz sevinirim. cubase vb. türevleri zorluyor biraz :)
windows ses kaydedici sese yankı ekliyor fakat istediğim gibi değil. umarım anlamışsınızdır....
-
Adobe Audition programı hem profesyonellere hemde amatörlere yeticek düzeyde bir programda istedigin işlemi gerçekleştirebilirsin.
mikrofon konusunda emin olma :D
-
cubase karışık gelir.
adobe audition veya cool edit 2.0 kullanabilirsin
hatta cool edit 2.0 kullan 20mb bişeydir.. istediğin kadar kanal kaydedebilirsin. alt alta.. echo reverb flanger vs.. de ekleyebilirsin istediğin kanala.. hatta istediğin kanalın istediğin saniye aralıklarına.
-
nero wawe editör + nero soundtrax
nero 6.6 lı sürümlerde yer alıyor.
-
arkadaşlar çok çok teşekkür ederim yardımlarınız için sağolun. cvbımı aldım hemen indirip deneyeceğim birer birer :)
The_FCN
hocam mikrofon konusu tabiki şaka :) Türk malı olması ve daha pahalı olan kullandığım mikrofonlar gibi ses kaydetmesi baya şaşırttı beni :)
-
kayıtsa audacity kullan derim değilse bir konu açmıştım anında çeviriyor yani sen konuşuyorsun kolonlardan echo yapıyor o programın adıda TH1 http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=85742 buradan ulaşabilirsin her birşeyine
-
nihat bunu yazdı:
-----------------------------
kayıtsa audacity kullan derim değilse bir konu açmıştım anında çeviriyor yani sen konuşuyorsun kolonlardan echo yapıyor o programın adıda TH1 http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=85742 buradan ulaşabilirsin her birşeyine
-----------------------------hocam eywallah. kayıt yapacam arkadaşlar gerekli proğram isimlerini verdiler. audacity indiriyorum şu anda...