Mikrofonlu Kulaklık Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

ortalama 50 lira bütçeyle hangi mikrofonlu kulaklığı tercih etsem karar veremedim.

logitech h150 

philips shm1900

a4tech hs50  

veya sizin önerilerinizden varsa  alabilirim ?  

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    FCN bunu yazdı

ortalama 50 lira bütçeyle hangi mikrofonlu kulaklığı tercih etsem karar veremedim.

logitech h150 

philips shm1900

a4tech hs50  

veya sizin önerilerinizden varsa  alabilirim ?  

logitech h150 kesinlikle bu

ama azcık paraya kıyabilirim diyorsan

Creative SB Tactic 3D Alpha Mikrofonlu Kulaklık

Genel Özellikler :

THX TruStudio Pro Teknolojisi Sayesinde Oyununuzu Sürükleyici 3D Ses ile Geliştirin.

Sound Blaster Tactic3D Alpha oyun kulaklığı ile 3D oyun ses evrimi deneyimi.Akustik olarak optimize edilmiş 40mm sürücüler THX® TruStudio Pro™ teknolojisi ile birleşip her sesi akılalmaz sinema deneyimine çevirir. 360º kulaklık çevresel ses ve VoiceFX™ ses değiştirme teknolojisi içeren dokunmaktik ekran yazılımına sahip THX TruStudio Pro Surround ayarlarınızı kayıt etmenizi ve paylaşmanızı sağlar.  Dual mode tasarımıyla Pc nize ister standart minijacklar ile isterseniz USB girişinden bağlanın.

Dual Mode - Analog ya da  USB, seçim sizin!
    3.5mm minijacklar ile kulaklığınızı onboard ses kartına ya da mp3 player a bağlayabilir, alternatif olarak THX TruStudio Pro Dual Mode USB Adaptörü ile USB portundan bağlayabilirsiniz.

THX TruStudio Pro teknolojisi
    THX TruStudio Pro Surround™ ses sizi oyunun içine sokar böylece önden arkadan çevreden sesleri net olarak duyabilirsiniz. Sadece THX TruStudio Pro Surround size gerçek 3D audio surround efektini vererek ihtiyacınız olan avantajı sunar.

Sesinizi dokunmatik ekran konrolü ile değiştirin
    Windows 7 işletim sistemi altında dokunmatik ekran kontrolleri için Live! Touch ™ ile optimize Özelleştirilebilir TacticControl ™ sürücüsü arabirimi size THX TruStudio Pro ses paketinin her nüans yanı sıra özel grafik ekolayzır ve VoiceFX kontroller üzerinde tam kontrol sağlar.

Ses ayarlarınızı değişitin ve paylaşın
    TacticProfile™ EQ ve ses profillerinizi değiştirin ve diğer oyuncularla paylaşın. Ayarıca isterseniz Fatal1ty, compLexity ve Team Dignitas gibi oyuncu ve takımların hazır ayarlarını alabilirisiniz.

Oyun sesleri ile eğlenin!
    VoiceFX teknolojisi ve Windows XP ,Windows 7 oyunlarında Creative ALchemy ile Sesinizi değiştirerek oyun içerisindeki bir karakter sesine dönüştürün.

Takın arkdadaşlarınla zahmetsiz iletişim

Sound Blaster Tactic3D Alpha kulaklığı Ventrilo ya da TeamSpeak gibi .favori oyun iletişim programlarıyla sorunsuz kullanabilirsiniz.

Teknik Özellikler :

Marka
    Creative
    Model
    SB Tactic 3D Alpha Mikrofonlu Kulaklık
    Ürün Kodu
    -
    Microfon
    Gürültü önleyicili Kondenser
    Ses Seviye Kontrolü
    Var
    Microfon On/Off
    -
    Frekans Aralığı
    20Hz ~ 20kHz
    Hassaslık
    100dB/mW
    Hoparlör Çapı
    -
    Nominal Özdirenç
    32ohm
    Kablo Uzunluğu
    -
    Bağlantı
    Analog ve USB bağlantı
    Değer Katan Özellikler
    40mm Neodymium
    Garanti Süresi
    24 ay
    Mycity tarafından 13/Haz/13 16:09 tarihinde düzenlenmiştir

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

philips'i atla hocam 25-30 lira arası bi fiyata aynısından aldım şişti..

logitech +10

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

hocam monster kulaklık aldım o bile bozuldu....

yani kesin bozulucak 2-3 aya o yüzden fazla düşünme

...benim bozulan kulaklık bundan: http://www.hepsiburada.com/liste/monster-beats-studio-by-dr-dre-kulakustu-kulaklik-siyah-bt900-00022-03/productDetails.aspx?productId=telkulmonsstds&categoryId=16117#Gorseller

BerkayCit tarafından 13/Haz/13 20:19 tarihinde düzenlenmiştir

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Hocam öyle deme. Bizim arkadaşta plantronics gamescom 367 sanırım vardı. Kırmızı siyah bir kulaklık. Kulaklığın amına koyuyordu yinede tık demiyordu. Ve performansı aklını başından alır adamın. Küçük bir amfi vardı takıyordu tüm ofis dinliyordu son seste açtığı zaman :D Ve kalitede bozulma sıfır. Kendisi oyuncu. Ve donanınımına çok para yatıran birisi ondan daha pahalı kulaklıklar varken bu kulaklığı kullanıyorsa bir bildiği vardır sanırım.

Önerirdim ama en son ikinci elleri 60 lira 80 lira civarıydı sanırım :/

www.kriptopedi.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hezarfen
    hezarfen's avatar
    Erkek

bende oyun oynarken filan kullanalık böyle bişey arıyordum, takip edelim, up olsun.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosplay
    Cosplay's avatar
    Erkek

logitech h150 aldım. ses ayarlarında hiçbi pürüz olmamasına rağmen sesim az gidiyo karşıya..

make total destroy
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

konuya girmeden smh1900 yazmayı planlıyordum ama zaten seçeneklerin arasına koymuşsun, bence onu al :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosplay
    Cosplay's avatar
    Erkek

mic boost açtım ses ayarlarından kendi sesimi de duymaya başladım ama ilginç bi şekilde sesim karşıya çok iyi gidiyo. noluyo anlamadım :D

make total destroy
Toplam Hit: 1865 Toplam Mesaj: 11