Mikrofonlu Kulaklık Önerisi
-
ortalama 50 lira bütçeyle hangi mikrofonlu kulaklığı tercih etsem karar veremedim.
logitech h150
philips shm1900
a4tech hs50
veya sizin önerilerinizden varsa alabilirim ?
-
FCN bunu yazdı
ortalama 50 lira bütçeyle hangi mikrofonlu kulaklığı tercih etsem karar veremedim.
logitech h150
philips shm1900
a4tech hs50
veya sizin önerilerinizden varsa alabilirim ?
logitech h150 kesinlikle bu
ama azcık paraya kıyabilirim diyorsan
Creative SB Tactic 3D Alpha Mikrofonlu Kulaklık
Genel Özellikler :
THX TruStudio Pro Teknolojisi Sayesinde Oyununuzu Sürükleyici 3D Ses ile Geliştirin.
Sound Blaster Tactic3D Alpha oyun kulaklığı ile 3D oyun ses evrimi deneyimi.Akustik olarak optimize edilmiş 40mm sürücüler THX® TruStudio Pro™ teknolojisi ile birleşip her sesi akılalmaz sinema deneyimine çevirir. 360º kulaklık çevresel ses ve VoiceFX™ ses değiştirme teknolojisi içeren dokunmaktik ekran yazılımına sahip THX TruStudio Pro Surround ayarlarınızı kayıt etmenizi ve paylaşmanızı sağlar. Dual mode tasarımıyla Pc nize ister standart minijacklar ile isterseniz USB girişinden bağlanın.
Dual Mode - Analog ya da USB, seçim sizin!
3.5mm minijacklar ile kulaklığınızı onboard ses kartına ya da mp3 player a bağlayabilir, alternatif olarak THX TruStudio Pro Dual Mode USB Adaptörü ile USB portundan bağlayabilirsiniz.
THX TruStudio Pro teknolojisi
THX TruStudio Pro Surround™ ses sizi oyunun içine sokar böylece önden arkadan çevreden sesleri net olarak duyabilirsiniz. Sadece THX TruStudio Pro Surround size gerçek 3D audio surround efektini vererek ihtiyacınız olan avantajı sunar.
Sesinizi dokunmatik ekran konrolü ile değiştirin
Windows 7 işletim sistemi altında dokunmatik ekran kontrolleri için Live! Touch ™ ile optimize Özelleştirilebilir TacticControl ™ sürücüsü arabirimi size THX TruStudio Pro ses paketinin her nüans yanı sıra özel grafik ekolayzır ve VoiceFX kontroller üzerinde tam kontrol sağlar.
Ses ayarlarınızı değişitin ve paylaşın
TacticProfile™ EQ ve ses profillerinizi değiştirin ve diğer oyuncularla paylaşın. Ayarıca isterseniz Fatal1ty, compLexity ve Team Dignitas gibi oyuncu ve takımların hazır ayarlarını alabilirisiniz.
Oyun sesleri ile eğlenin!
VoiceFX teknolojisi ve Windows XP ,Windows 7 oyunlarında Creative ALchemy ile Sesinizi değiştirerek oyun içerisindeki bir karakter sesine dönüştürün.
Takın arkdadaşlarınla zahmetsiz iletişim
Sound Blaster Tactic3D Alpha kulaklığı Ventrilo ya da TeamSpeak gibi .favori oyun iletişim programlarıyla sorunsuz kullanabilirsiniz.Teknik Özellikler :
MarkaCreativeModelSB Tactic 3D Alpha Mikrofonlu KulaklıkÜrün Kodu-MicrofonGürültü önleyicili KondenserSes Seviye KontrolüVarMicrofon On/Off-Frekans Aralığı20Hz ~ 20kHzHassaslık100dB/mWHoparlör Çapı-Nominal Özdirenç32ohmKablo Uzunluğu-BağlantıAnalog ve USB bağlantıDeğer Katan Özellikler40mm NeodymiumMycity tarafından 13/Haz/13 16:09 tarihinde düzenlenmiştirGaranti Süresi24 ay -
philips'i atla hocam 25-30 lira arası bi fiyata aynısından aldım şişti..
logitech +10
-
http://www.vatanbilgisayar.com/Kulakl%C4%B1k%20ve%20Mikrofonlar/logitech-981-000350-h150-stereo-headset--(beyaz)/productdetails.aspx?I_ID=60767
http://www.bimcomshop.com.tr/LOGITECH-H150-SKY-BLUE-BLUEBERRY-MAVI-HEADSET-981-000368,PR-615.html1 tane daha gördümde linki bulamıyorum 3 farklı h150 var farkları varmıdırki?
-
-
hocam monster kulaklık aldım o bile bozuldu....
yani kesin bozulucak 2-3 aya o yüzden fazla düşünme
...benim bozulan kulaklık bundan: http://www.hepsiburada.com/liste/monster-beats-studio-by-dr-dre-kulakustu-kulaklik-siyah-bt900-00022-03/productDetails.aspx?productId=telkulmonsstds&categoryId=16117#Gorseller
BerkayCit tarafından 13/Haz/13 20:19 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam öyle deme. Bizim arkadaşta plantronics gamescom 367 sanırım vardı. Kırmızı siyah bir kulaklık. Kulaklığın amına koyuyordu yinede tık demiyordu. Ve performansı aklını başından alır adamın. Küçük bir amfi vardı takıyordu tüm ofis dinliyordu son seste açtığı zaman :D Ve kalitede bozulma sıfır. Kendisi oyuncu. Ve donanınımına çok para yatıran birisi ondan daha pahalı kulaklıklar varken bu kulaklığı kullanıyorsa bir bildiği vardır sanırım.
Önerirdim ama en son ikinci elleri 60 lira 80 lira civarıydı sanırım :/
-
bende oyun oynarken filan kullanalık böyle bişey arıyordum, takip edelim, up olsun.
-
logitech h150 aldım. ses ayarlarında hiçbi pürüz olmamasına rağmen sesim az gidiyo karşıya..
-
konuya girmeden smh1900 yazmayı planlıyordum ama zaten seçeneklerin arasına koymuşsun, bence onu al :D
-
mic boost açtım ses ayarlarından kendi sesimi de duymaya başladım ama ilginç bi şekilde sesim karşıya çok iyi gidiyo. noluyo anlamadım :D