Mil Puan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Merhaba müridler.

"Mil puanlarla uçuşunuzu bedavaya getirin" tarzı reklamları hepiniz duymuşsunuzdur diye düşünüyorum.

Yalnız ben bu işi tam anlayamadım açıkçası, 1-2 bildiğim bankaya baktım. Mesela iş bankasından örnek vereyim. 1000-1500 liralık bir uçuşla 20-25 lira gibi bir mil puan birikiyor.  Peki millet bu uçuşları nasıl bedavaya getiriyor ? Baya kişiden okudum, öğrencilik zamanımda uçuşların yarısı bedavaya geldi vs. gibi yazılar. Ama yukarıdaki hesaba göre Amerika'ya bir uçuşla maksimum 50 lira mil toplanıyor.

Bir de wings seçeneği mevcut, gördüğüm kadarıyla en çok bu veriyor.

http://www.wingscard.com.tr/wings-info/mil-programi/mil-puan-hesaplama

Ama gene de tecrübeli müridlerden bilgi almak istedim.

Şimdiden çok teşekkürler cevaplar için.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

şu anda yurt dışı git gel 1 tane hediye var mesela.

Bu tarz kampanyalar oluyor çoğu zaman.

aynı şekilde 1 tane yurt içi git gelde 1 tane hediye uçuş var tek yöne.

Yani bankaların yaptığının yanında hava yollarıda yapıyor. Peki havayolları neden yapıyor ? 

Kampanya yani promosyon adı altında yapıyor ve ve fatura ödemiyor :)) Gider gösteriyor. Devletin promosyona teşviki var çünkü.

Bla bla.....  Kampanyaları iyi takip edersen çok karlı çıkarsın.

Mesela türkiyeden  amerika gideceksin. 

Amerikanın x eyaletine 5000 mil alırken y eyaletine 8000 mil alabiliyorsun. Gibi bir sürü şey var araştırırsan bulabilirsin.

Yada burdan azerbaycana uç ordan amerikaya git aktarmalı daha ucuza daha fazla mil bile kazanabiliyorsun.

Neden daha ucuza oluyor. Uçak dolmadığından ve çok fazla ordan amerikaya uçuş olmadığından.

Böle yani üstad...

Zamanında media mark dediki 1500 tl alışverişinize 2 katı mil puan :)) ne oldu 2 tane televizyon aldık. Kazandığımız mil ilede kıbrısa uçtuk. Televizyon geldi yarı fiyatına :))

Takip etmek lazım.

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Hocam daha önce bu tarz kampanya takip etmediğim için konu hakkında pek fikrim yok açıkçası. Örnek olması açısından, bana keyword çıkması açısından 1-2 örnek verebilirsen çok memnun olurum.

Edit: Ararken karşıma bu geldi :D

http://www.haber365.com/Haber/Bedava_Ucak_Bileti_Icin_19_Milyar_Dolari_Yakacakti/

pcdoktor636 tarafından 03/Tem/14 02:23 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yNsr
    yNsr's avatar
    Erkek

esnaflikta çok birikiyor zaten duyduğun kişilerin coğuda öyle almiştir biletlerini  ortalama bir esnafin aylik nerden baksan 7-8 bin gibi bir harcamasi olur. hesapla artik 1 yılda ne kadar mil birikiyor.
    telefoncu bir arkadaşin babasi rusyaya kudüse gitmişti.

yNsr tarafından 03/Tem/14 02:35 tarihinde düzenlenmiştir

In every job there is a no
Toplam Hit: 886 Toplam Mesaj: 4