Millenium 32750 32´´ TFT-LCD SATILIK
-
arkadaslar elimde istemediginiz kadar vestel Millenium 32750 32´´ TFT-LCD televizyon bulunmaktadır... cok uygun fiyata alım yapmaktayım ve siz murid kardeslerimden alacak olan varsa uygun bir fiyata vermeyi dusunuorum...
bilgilerine ulasmak icin bu LCD televizyonun asagıdaki linkleri kullanabilirsiniz:
http://www.vestel.com.tr/Cultures/tr-TR/Urunler/20222873.htm
Fiyat : 1.575,60 YTL http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=152438&productid=evvesmil32750
hepsiburada.com 1.334,74 YTL + KDV KDV Dahil 1.574,99 YTL / 1.574.990.000 TL benim peşin fiyatlarım:
benim alısım: 999 YTL + KDV : 1179 YTL
kendi payım ile birlikte: 1279 YTL (100 lira kazanayım dimi yane :D)
kargo ile tahmini maliyet: 1379 YTL (daha asagıda olabilir tam bir fiyat almadım ama max. 100 liradır)
gordugunuz uzere piyasa fiyatından yaklasık 200 lira daha uygun bir fiyat ile sizin oluor. isteyen olursa pm atması yeterli. msn/mail adresini veya cep tel numarasını bırakırsa iletişime gecerim ben... elimde sınırsız temin edebilme hakkı var :))
kargo masraflarını alıcı odeyecek ve ben televizyon basına 100 Lira istiyorum... televizyonların hepsi garantili ve vestel teknik servis tarafından butun illerde kurulum onaylıdır. televizyonu ve faturasını gosterdiginizde gelip sizin icin kuruolar evde... hadi kapısılmayacagını biliorum ama belki isteyen cıkarsa diye muridlerle paylasmak istedim...
bu kampanya sadece tbt.com'a özeldir. satış yapılırken tbt.com uyesi olması sartı aranacaktır. (sadece muridler icin yane)
-
:)
tahri-buy diye bi bölüm açak :P
-
benim elimde PC parcalarını, laptopları, vestel marka LCD plazma TV leri, faturalı verebilme imkanı var... yeni bir sey alıcaksanız bence once bana sorun sizin icin en uygun fiyatı bulmaya calısırım. ama gelipte 50 - 100 liralık seyelri sormayın cunku kargo bindimi daha pahalıya gelir piyasadan...
-
memleket niresi ve
http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=100225&productId=bd96186
şunda varmıdır kaça gelir???
-
takdir ettim seni, kendi icimizde zaten özel bir muhabbetimiz var ayrıcada özel bir ticaret olması cok güzel olur...
şu yıllar cogu mürit ya ünili ya liseli...bir 5-6 yıl daha tahribatta olursa bu elemanlar birbirimize hertürlü kolaylığı sağlayabileceğimiz güzel bir ortam oluşabilir...
-
Frosttear bunu yazdı:
-----------------------------takdir ettim seni, kendi icimizde zaten özel bir muhabbetimiz var ayrıcada özel bir ticaret olması cok güzel olur...
şu yıllar cogu mürit ya ünili ya liseli...bir 5-6 yıl daha tahribatta olursa bu elemanlar birbirimize hertürlü kolaylığı sağlayabileceğimiz güzel bir ortam oluşabilir...
-----------------------------sana katılıyorum :P harbiden öle olcak :D baksana simdiden böle :D iNSALLAH olur :D artık tbt müritleri olmicak :D tbt ailesi olcak hehe :D
-
ibosoft istedigine baktım fiyatını sana 160$+KDV + kargodan verebilirim ama su an stoklarımızda kalmamıs gelmesini beklememiz lazım...
-
hoca bide şuna bak bakam varmı sende underdan fayda gelmedi mms460 philips 5+1