Millet Ne Yapıyorsunuz?
-
Teker teker sormak yerine konu açayım dedim muhabbet edelim.NE zamandır yoktum.Görüşmüyoruz nete girmiyorum en son '18gün,19 Saattir giris yapmadiniz. ' 18 gün önce giriş yapmışım nete.
Össye girdim olmadı bu sene şansım daha yüksek diye girmedim bir yere.Dershane gidiyorum eskişehirde.Asosyalleştiren pc den kurtuldum.Astık milletle muhabbet sohbet takılıyorum.
Günde yaklaşık 200 soru çözüyorum 18-20 soruluk 7-8 test.Kaç yapıyorsa.Seneye sıkı hazırlanıcam.230 ham puan almak hedefim en düşük.Bambaşka bir emre var.Zumsuk demiyorum çünkü zumsuk öldü :).
Sanıyorum hala v10 gelmemiş siteye.Merakla bakıyorum hiç bir şey yok.Ben gidince sanırım mualefet bir kişilik gittiğinden dolayı fazla tartışmada olmuyordur.Olsada tadı yoktur :P.
Sevenlere ve sevmeyenlere saygılar sevgiler...
-
Senin yaptığını bende yapabilsem keşke :(
-
v10 daha zaman alır ya. bizimkiler cebitte şimdi karışmıştır ortalık :)
zümsük bide başlığı eksik yazmışsın sanırım :)
-
zumsuk insan içine çikti :P
bence dogru karar nede olsa öss butun gelecegini etkilicek
-
nası kurtuldun bu sanal bağımlılık belasından
-
ya abi 18 aylık yiğen var başlığı yazarken fareyi kurcalamış ondan.
Tornavida yaparsın zor dedim ama tamamen kendinde bitiyor iş.Uğraşcan.Etrafında kalkanvar onu kendin kırman lazım.Kücük civ civler gibi :) kabuğu kıramazsan olmuyor.HErşey elinde.Tavsiyem bol fıkra öğren, etrafında muhabbetçi insanlar varsa iyi gözlemle.
Muhabbeti nasıl koyulaştırıyorlar.Sende sürekli uğraş kendine güvenin gelsin.Şu var pcye bağımlı insanların türkçe zayıf oluyor daha doğrusu insanlarla ilişki.Kendini ifade edemiyor.Bunun sonucunda insanlarla iletişim kötü oluyor.Fakat bunları aşa bilisin.
Misal ben.Kitap okuyarak ve deneme yaparak çözdüm.Bakkalla manavla muhabbet ettim.Soruyorum nerelidir nedir.Ayrıca kitapları roman falan değilde derin devlet, beden dili, psikoloji, siyaset üstüne okudum.Bunun yararı ise muhabbette bilgin oluyor.
ümit sayinın bir kitabı var ' http://www.ideefixe.com/Kitap/tanim.asp?sid=PXJVKD4MID1DD42QFO3E ' bunu okuyun.Beyin yıkamadan, amerikanın ortadoğu projesine, istihbarattan gizli örgütlere kadar çok çok çok geniş bir kitap.
Beden dili kitabı alın bir tane piyasada tonla var www.bedendili.net burdan da baka bilirsin.Yani kendine şunu sor hangi konularda bilgim var?
Çünkü insanlarımız siyaset, futbol ile ilgililer.Atıyorum programlama ile sen ilgilene bilirsin fakat başkası ilgilenmez.Buda muhabbeti tıkar.Bu yüzden insanların 10 da 8-9 unu ilgilendiren bir konuda iyi bir bilgin olsun.Sen konuşunca millet dinlesin.Yani iletişimini güçlendirmek için kitap oku bunu yaparken işine yarıyacak kitaplarıda seçersen süper olur ;)
-
saçma ya bence bu kadar kasmaya gerek yok :D rahat olacan o kdr mesela ben geldim bi uniye kimseyi tanimiom birbirlerini onceden taniyanlar var sinifta önce kil oldum eski siniflarindan konusuolardi sonra dedim böle olmicak :D bi iki konu açtim artik hep konusuolar ama kiminin daha ses tonlarini bile duymadik :D
-
hocam sana saçma gele bilir ben bu şekilde 2 haftada 35 ten fazla adamla tanıştım.Oturup muhabbet ediyoruz millet oraya buraya çağırıyor. ;)
NEyse ben çıktım bi ara girip konuya bakarım kendinize iyi davranın.