Millet Olarak Nete Ne Kadar Adapte Olduğumuzun Simgesi
-
Chipin mayıs sayısındaki bir habere göre Türk milleti olarak azim ve kararlılıkla teknolojiye kendimizi adapte ediyoruz.Bunun en çarpıcı örneğide GOOGLE ye ne kadar adapte olduğumuz.Geçen ay en çok aranan kelimeler sıralamasında BEN kelimesi 15. sırada
cidden ilginç ve komik bir durum. Milletimiz hala ''ben'' yazdıkları zaman kendilerinin çıkacağını bekleye dursun teknoloji hergün ardı arkası kesilmez bir hızla ilerliyor......
-
harbimi la
-
saçmalık be kardeşim :) şey var bi de tbt de okuduydum kpss sınavını kazandım mı yazmış biri :D saol hacı
-
Rebelist bunu yazdı:
-----------------------------
saçmalık be kardeşim :) şey var bi de tbt de okuduydum kpss sınavını kazandım mı yazmış biri :D saol hacı
-----------------------------
ahahaha kpss sınavını kazandım mı =))))))))))))cok eglendim gercekten ahahhaha
-
bide cağdaşız zekiyiz diyoruz elin yavuru yakında cebine hayatının tüm gereksinimlerini sığdırcaz biz googlede ben yazınca kendimizin gelmesini bekliyoruz yani yazık bizeeee :D ağlancak halimize gülüyoruz valla
-
valla çok ciddiyim
orada sAÇI uzun bi adam vardı o makalesinde değinmiş neredeyse 1 sayfa dolusu biraz gülerek biraz ağlayarak notlarına düşmüş isteyen alsın baksın :D
-
Googlede ben diye aratınca kendilerinin cıkacagını sanıyorlar hea oda güsel :)
Ne kadar mal insanlar var demek isterdim ama bunu yapanlar Türk oldugu için demiyorum

-
peki listeninen başındaki aranan kelimeyi öğrenebilir miyim :P
-
aynı zamanda türkiye de en çok kullanılan browser ın google olduğunu düşünüyorum (browser niyetiyle yani belki anlamayan olur :)
Toplam Hit: 829 Toplam Mesaj: 9