folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Millet Olarak Nete Ne Kadar Adapte Olduğumuzun Simgesi

Millet Olarak Nete Ne Kadar Adapte Olduğumuzun Simgesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    Chipin mayıs sayısındaki bir habere göre Türk milleti olarak azim ve kararlılıkla teknolojiye kendimizi adapte ediyoruz.Bunun en çarpıcı örneğide GOOGLE ye ne kadar adapte olduğumuz.Geçen ay en çok aranan kelimeler sıralamasında BEN kelimesi 15. sırada cidden ilginç ve komik bir durum. Milletimiz hala ''ben'' yazdıkları zaman kendilerinin çıkacağını bekleye dursun teknoloji hergün ardı arkası kesilmez bir hızla ilerliyor......

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    harbimi la
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek
    saçmalık be kardeşim :) şey var bi de tbt de okuduydum kpss sınavını kazandım mı yazmış biri :D saol hacı

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi

Rebelist bunu yazdı:
    -----------------------------
    saçmalık be kardeşim :) şey var bi de tbt de okuduydum kpss sınavını kazandım mı yazmış biri :D saol hacı
    -----------------------------
    ahahaha kpss sınavını kazandım mı =))))))))))))

cok eglendim gercekten ahahhaha

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brainiac
    brainiac's avatar
    Erkek
    bide cağdaşız zekiyiz diyoruz elin yavuru yakında cebine hayatının tüm gereksinimlerini sığdırcaz biz googlede ben yazınca kendimizin gelmesini bekliyoruz yani yazık bizeeee :D ağlancak halimize gülüyoruz valla
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    valla çok ciddiyim orada sAÇI uzun bi adam vardı o makalesinde değinmiş neredeyse 1 sayfa dolusu biraz gülerek biraz ağlayarak notlarına düşmüş isteyen alsın baksın :D

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Googlede ben diye aratınca kendilerinin cıkacagını sanıyorlar hea oda güsel :)

Ne kadar mal insanlar var demek isterdim ama bunu yapanlar Türk oldugu için demiyorum

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek
    peki listeninen başındaki aranan kelimeyi öğrenebilir miyim :P

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek
    aynı zamanda türkiye de en çok kullanılan browser ın google olduğunu düşünüyorum (browser niyetiyle yani belki anlamayan olur :)
Toplam Hit: 829 Toplam Mesaj: 9