folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Millet Şuraya Bitirdiğiniz Oyunları Savelerini Koyunda Millet Yararlansın

Millet Şuraya Bitirdiğiniz Oyunları Savelerini Koyunda Millet Yararlansın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jandark06
    jandark06's avatar
    Erkek
    Ey tahribat milleti şuraya bitirdiğiniz oyunların savelerini koyunda millet yararlansın bide banada söyleyin nasıl koyuluyor koyam bende mesela koyacak arkadaş nfs most wantedi koyabilir

100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi,10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuzgaR
    RuzgaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

mesela medal of honor pasıfıc assualt.ucakla bir adaya geldim nokta hedeflerden 7-8 tanesini bitirdim adayı komple tarıyorum ortada baska hedef yok ucak gostergesınde yıne hedef gosterıyor a.q...savesı kımde varsa bır upload etsın beah yoksa oyunu bırakıyom olmuyo...yok kı vurak ahahedef desınler vurak ma babo.:)

bıde sıte manyak her oyunun her bısıısı var ama mohpa nın savesı nı ındırdım benıklerın yerıne attım aynı dosyalar vardı degıs dedım oyuna gırdım en son kalfdıgım yerdeyım .ben mı yapamadım yoksa saveler benım kınden gerı mı.

Aşk,Tanrı"nın Nefesini Hissetmektir!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuzgaR
    RuzgaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    http://dlh.net/english.html bu da cok guzel bir oyun sitesi...

Aşk,Tanrı"nın Nefesini Hissetmektir!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jandark06
    jandark06's avatar
    Erkek
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jandark06
    jandark06's avatar
    Erkek
    Ya millet insan biraz save koysun ya yararlanalım warsa black & white 2 güzel olur

100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi,10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur
Toplam Hit: 1900 Toplam Mesaj: 6