folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Milli Eğitim Bakanlığı Bursu

Milli Eğitim Bakanlığı Bursu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    verruckt
    verruckt's avatar
    Erkek

Milli Eğitim Bakanlığı

Yüksek öğrenim kurumlarının öğretmen yetiştiren fakültelerini ilk beş tercihi içinde yazan ve bu bölüme girmeye hak kazanan öğrencilere dört yıl boyunca her ay karşılıksız burs veriliyor.

Başvuru Adresi:
    MEB - Öğretmen Yetiştirme ve Eğitimi Genel Müdürlüğü
    06573 Bakanlıklar-ANKARA
    Tel: 0312-418 21 79
    Fax: 0312-418 45 53

beyler bu burs ılanındakı numaraya cewap weren yok. bu bursa basvurmak ıcın neler gereklı ve ben bu bursa nasıl basvurabılırım. bana yardımcı olabılcek olan war mı ? bu bursu almam gerekıo benım ama ulasamıorum yukardakı numaradan yetklılı herhangı bırıne. yardımcı olabılcek olanlar bıraz ılgılenebılırler mı ???

Zencinin malı züğürtün çenesini yorar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek
    ayrıca düz liseleri bitiripte ögretmenlik 4 yıllıkları 3 ncü tercih yapanlarada veriliyor biz ugraştık alamadık fetullah onayımız yoktu selamlar

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    verruckt
    verruckt's avatar
    Erkek
    Beyler yardımcı olabilecek yok mu...?

Zencinin malı züğürtün çenesini yorar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    Yazdıysan gelir hocam merak etme sen

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manglerman
    manglerman's avatar
    Erkek

http://oyegm.meb.gov.tr/iletisim.htm

ara işte birini :)

türk kızlarından sabun yapalım, rus kızları elini yıkasın.:)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    n2n2
    n2n2's avatar
    Erkek
    hocam başvuru falan yapmıyorsun benim bildiğim kadarıyla, ilk 5 tercihinde öğretmenlik yazıp yerleştiysen, kaydını yaptırdıktan sonra mebe bilgilerin gidiyor, meb de bursunu kyk ya yatırıyor, sen de normal kyk bursunu ya da kredini çeker gibi çekiyorsun oradan. ben de öğretmenliğe yerleştim baktım başvuru ile ilgili bir bilgi bulamadım hiç biryerde, ama haber yorumlarında böyle diyodu bi kaç adam.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek

ben alıyom hocam bu bursu.

hiç bi başvuru yapmıyosun dedikleri gibi.ilk 5 terciteki öğretmenliği kazanıp yerleşirsen.onlar seni araştırıyo işte üstüne araba ev arsa falan avr mı die yoksa kendiliğinden cıkıyo ama bide kazandığın bölümün bu burs için belli bi kontajyanı var tercih kılavuzunda yazıyo.biraz şans gerekli :)

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    hacım bu bursa sen basvurmuyorsun belli üni lerin belli fakültelerinde ilk 10 weya ilk 5 sırada yerleşen öğrencilere kendileri tayin edip veriyorlar.....

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
Toplam Hit: 899 Toplam Mesaj: 8