Milli Eğitim Bakanlığı Bursu
-
Milli Eğitim Bakanlığı
Yüksek öğrenim kurumlarının öğretmen yetiştiren fakültelerini ilk beş tercihi içinde yazan ve bu bölüme girmeye hak kazanan öğrencilere dört yıl boyunca her ay karşılıksız burs veriliyor.
Başvuru Adresi:
MEB - Öğretmen Yetiştirme ve Eğitimi Genel Müdürlüğü
06573 Bakanlıklar-ANKARA
Tel: 0312-418 21 79
Fax: 0312-418 45 53beyler bu burs ılanındakı numaraya cewap weren yok. bu bursa basvurmak ıcın neler gereklı ve ben bu bursa nasıl basvurabılırım. bana yardımcı olabılcek olan war mı ? bu bursu almam gerekıo benım ama ulasamıorum yukardakı numaradan yetklılı herhangı bırıne. yardımcı olabılcek olanlar bıraz ılgılenebılırler mı ???
-
ayrıca düz liseleri bitiripte ögretmenlik 4 yıllıkları 3 ncü tercih yapanlarada veriliyor biz ugraştık alamadık fetullah onayımız yoktu selamlar
-
Beyler yardımcı olabilecek yok mu...?
-
Yazdıysan gelir hocam merak etme sen
-
-
hocam başvuru falan yapmıyorsun benim bildiğim kadarıyla, ilk 5 tercihinde öğretmenlik yazıp yerleştiysen, kaydını yaptırdıktan sonra mebe bilgilerin gidiyor, meb de bursunu kyk ya yatırıyor, sen de normal kyk bursunu ya da kredini çeker gibi çekiyorsun oradan. ben de öğretmenliğe yerleştim baktım başvuru ile ilgili bir bilgi bulamadım hiç biryerde, ama haber yorumlarında böyle diyodu bi kaç adam.
-
ben alıyom hocam bu bursu.
hiç bi başvuru yapmıyosun dedikleri gibi.ilk 5 terciteki öğretmenliği kazanıp yerleşirsen.onlar seni araştırıyo işte üstüne araba ev arsa falan avr mı die yoksa kendiliğinden cıkıyo ama bide kazandığın bölümün bu burs için belli bi kontajyanı var tercih kılavuzunda yazıyo.biraz şans gerekli :)
-
hacım bu bursa sen basvurmuyorsun belli üni lerin belli fakültelerinde ilk 10 weya ilk 5 sırada yerleşen öğrencilere kendileri tayin edip veriyorlar.....