folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Milli Eğitim Bakanlığının Sitesine Google’Dan Sandbox Darbesi

Milli Eğitim Bakanlığının Sitesine Google’Dan Sandbox Darbesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

Milli Eğitim Bakanlığı’nın Sitesi Bir süredir kötü niyetli yazılımlarla başı dertteydi.Sitenin webmasterlarıda siteyi elden geçirmekte geç kalınca google siteyi sandox’a bugün itibariyle aldı.Sitenin pagerank’ının 8 olmasını yada devlet sitesi olmasını umursamadan tabiri caizse bir kalemde sildi attı.

Şu anda kendi kelimelerinde sıralamada gözükmüyor sadece subdomainleri mevcut.”Milli Eğitim Bakanlığı” aramasında haberler.com ilk sıradayken “meb” kelimesinde e-okul.meb.gov.tr ilk sırada geliyor.infosu bile silinmiş durumda. 

Googleda ekim ayından beri algoritma değişikliği söz konusu.İlk zamanlar herkes dalgalanma desede algoritma değişikliği oldu kesinleşti.Bu yeni algoritmada bir çok kaliteli site sandbox’a veya arka sıralara düşerken bir çok kalitesiz veya spam sitede sıralamada kendilerine yer buldu.

kaynak:Milli Eğitim Bakanlığının Sitesine Google’dan SandBox Darbesi

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

webmaster siteyi zararlı yazılımdan temizleyip,tekrar değerlendirme isteği göndermeyi akıl ederse sorun kalmaz.

DOM..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    siteye iframe bulaşıyomuş bide :D zararlı yazılım oalrak ne olabilirki devlet sitesinde :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

devlet google ı yasaklıyosa google devleti yasaklaması normal :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

millet haber bulamıyor heralde

. . .. . ... .
Toplam Hit: 1349 Toplam Mesaj: 5