folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Milli Sporcumuz Elvan Gumus Madalya Kazandi.

Milli Sporcumuz Elvan Gumus Madalya Kazandi.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jerry
    jerry's avatar
    Erkek

29. Yaz Olimpiyat Oyunları'nda atletizmde bayanlar 10 bin metre finalinde Elvan Abeylegesse, 2. olarak gümüş madalya kazandı.

haberin devami icin:

http://www.hurriyet.com.tr/spor/digersporlar/9672484.asp?gid=229&sz=19974

-----

Boyle guzel bir onuru bizlere yasattigi icin kendisini kutluyor, basarilarin devamini diliyoruz.

GOD IS GOD http://www.youtube.com/watch?v=v8LY2VgiikE
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek
    halterde, boksta, güreşte rezil rüsva olduk pekinde. bu neydi a.q. bronz madalya bile çok değerli bu şartlarda ülkemiz için. futbol futbol diye diye  tüm sporların ecdadını bellediler. aha işte sonuç
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Çok İyi Bir Derece Değil Ama Yinede Tebrik ederim...

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

1 - Helal olsun ülkemizin ismini duyurdu

2 - Ya bu kız hep boyle yapıyo hep 1. götürürken son 300-400 metrede veriyo altın madalyayı başkasına!!

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jerry
    jerry's avatar
    Erkek
    iLLuMiNaTi bunu yazdı:
    -----------------------------

1 - Helal olsun ülkemizin ismini duyurdu

2 - Ya bu kız hep boyle yapıyo hep 1. götürürken son 300-400 metrede veriyo altın madalyayı başkasına!!

-----------------------------

Yine iyi yapti; Elvan, Avrupa ve Turkiye rekoru kirdi. Birinci olan da Olimpiyat rekoru kirdi. 

GOD IS GOD http://www.youtube.com/watch?v=v8LY2VgiikE
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek
    artık rekorlar filan hiç inandırıcı gelmiyor. sporun madalya, ünvan bölümü çekiciliğini yitirdi benim açımdan. paso doping a.q. o rekorların hiçbirine inanmıyorum.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    hele şükür :)

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _E_O_R_
    _E_O_R_'s avatar
    Erkek
    futbol futbol ebemizi bellediler sanki başka spor yokmuş gibi. mehmet atalay diye bi herif başımızda iken süpper bi başarı. tebrikler elvana.

hangi kadir? deli kadir uleeeyyyynnnn!!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Khellix
    Khellix's avatar
    Erkek

Otobüs arkasindan koşmakla,kanalda yüzmekle,sahada kendi çabamızla çekiç sallamakla görüldüğü gibi birsey olmuyor.

Sporcusuna deger veren veren,ona altyapı ve gerekli olanaklari sunan ülkeler,bunların meyvesini topluyor,bizde her konuda seyrediyoruz.

Gelişmişik düzeyini o ülkenin sanatı,sporu,kültürel düzeyi belirler,uygarlıkları asırların ötesine taşıyan ögeleri umursamadan geçiyoruz.

Sonra bizi sevmiyolar,olimyatlari bize düzenletmiyorlar vs.

yurtdısında tanınmıs bir ressam,sporcu,yazar bir şair yetiştiremiyoruz,ülkenin tanıtımı ve çağdaş medeniyetler seviyesinde oldugumuzun göstergesi hicbir gayretimiz ve

cabamiz yok ve sonuc ortada.

Elvanin basarisı ve diger türk sporcularinin ortaya koyduklari ortada, ithal edilen kenyalindan bunun gelmesi bile sevindirici

Nullum crimen sine lege
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

tüm dallarda demirbaş olmuş sporcular var. bu arkadaşlar başarıya doymuş olmasada olur diye düşünüyor artık. yıllarca güreş, boks, halter üçlüsünde tanıdığım milli sporculardan öğrendim gördüm bunları, bizim gibi başarıya aç sporcular herzaman dışlandı ne hikmetse. Olimpiyatlarda bu kadar başarısız olmamızın nedeni bu spor dallarındaki federasyonlardan başka hiçbişey değildir. Yeğeninini güreşçi yapar onu götürür olimpiyatlara, kuzeni vardır onu götürür, TÜRKİYE'de işler bu şekilde yürüyo. ameliyat olmuş sakatlık geçirmiş zamanında milli takım kampından kovulmuş adamıda kapma çağırırlar. gülünç bi durum.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek
    Yarın  3de Yakup Kılıç'ın Boks maçı var kaçırmayın! : )
Toplam Hit: 1756 Toplam Mesaj: 11