Milli Sporcumuz Elvan Gumus Madalya Kazandi.
-
29. Yaz Olimpiyat Oyunları'nda atletizmde bayanlar 10 bin metre finalinde Elvan Abeylegesse, 2. olarak gümüş madalya kazandı.
haberin devami icin:
http://www.hurriyet.com.tr/spor/digersporlar/9672484.asp?gid=229&sz=19974
-----
Boyle guzel bir onuru bizlere yasattigi icin kendisini kutluyor, basarilarin devamini diliyoruz.
-
halterde, boksta, güreşte rezil rüsva olduk pekinde. bu neydi a.q. bronz madalya bile çok değerli bu şartlarda ülkemiz için. futbol futbol diye diye tüm sporların ecdadını bellediler. aha işte sonuç
-
Çok İyi Bir Derece Değil Ama Yinede Tebrik ederim...
-
1 - Helal olsun ülkemizin ismini duyurdu
2 - Ya bu kız hep boyle yapıyo hep 1. götürürken son 300-400 metrede veriyo altın madalyayı başkasına!!
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------1 - Helal olsun ülkemizin ismini duyurdu
2 - Ya bu kız hep boyle yapıyo hep 1. götürürken son 300-400 metrede veriyo altın madalyayı başkasına!!
-----------------------------
Yine iyi yapti; Elvan, Avrupa ve Turkiye rekoru kirdi. Birinci olan da Olimpiyat rekoru kirdi.
-
artık rekorlar filan hiç inandırıcı gelmiyor. sporun madalya, ünvan bölümü çekiciliğini yitirdi benim açımdan. paso doping a.q. o rekorların hiçbirine inanmıyorum.
-
hele şükür :)
-
futbol futbol ebemizi bellediler sanki başka spor yokmuş gibi. mehmet atalay diye bi herif başımızda iken süpper bi başarı. tebrikler elvana.
-
Otobüs arkasindan koşmakla,kanalda yüzmekle,sahada kendi çabamızla çekiç sallamakla görüldüğü gibi birsey olmuyor.
Sporcusuna deger veren veren,ona altyapı ve gerekli olanaklari sunan ülkeler,bunların meyvesini topluyor,bizde her konuda seyrediyoruz.
Gelişmişik düzeyini o ülkenin sanatı,sporu,kültürel düzeyi belirler,uygarlıkları asırların ötesine taşıyan ögeleri umursamadan geçiyoruz.
Sonra bizi sevmiyolar,olimyatlari bize düzenletmiyorlar vs.
yurtdısında tanınmıs bir ressam,sporcu,yazar bir şair yetiştiremiyoruz,ülkenin tanıtımı ve çağdaş medeniyetler seviyesinde oldugumuzun göstergesi hicbir gayretimiz ve
cabamiz yok ve sonuc ortada.
Elvanin basarisı ve diger türk sporcularinin ortaya koyduklari ortada, ithal edilen kenyalindan bunun gelmesi bile sevindirici
-
tüm dallarda demirbaş olmuş sporcular var. bu arkadaşlar başarıya doymuş olmasada olur diye düşünüyor artık. yıllarca güreş, boks, halter üçlüsünde tanıdığım milli sporculardan öğrendim gördüm bunları, bizim gibi başarıya aç sporcular herzaman dışlandı ne hikmetse. Olimpiyatlarda bu kadar başarısız olmamızın nedeni bu spor dallarındaki federasyonlardan başka hiçbişey değildir. Yeğeninini güreşçi yapar onu götürür olimpiyatlara, kuzeni vardır onu götürür, TÜRKİYE'de işler bu şekilde yürüyo. ameliyat olmuş sakatlık geçirmiş zamanında milli takım kampından kovulmuş adamıda kapma çağırırlar. gülünç bi durum.
-
Yarın 3de Yakup Kılıç'ın Boks maçı var kaçırmayın! : )