Milliyetçi Görünümlü Hack Sitelerine Dikkat
-
arkadaşlar bunu yeniler için söylüyorum zaten en az 2 aydır tahribattaysanzı buNLARIN NE MAL OLDGUNU BİLİRSİNİZ.
şunu diyorum sizin içniz de ki vatan sevgisini sömürmek isteyen insanlar var.gorunuste çok milliyetçi gorunurler amerikan sitelerini hackerler ancak kişisel konuşmnalar da siyasi bir konuşma da
SENİN KURU VATAN SEVGİN ABDNİN TEKNOLOJİSİNE KARŞI NE YAPABİLİR DERLER.bu da yetmezmiş gibi kendilerini MİTin adamı zannederler.
zafer bayreamı kutlamaları yaparlar utanmadan.Sitelerine koydukları Atatürkün kocatepede ki resmiyle Türk bayrağına aslınbda hakaretr ederler ama haberrleri yoktur.Tüm siteler için geçerli değil tabi bu bu işlere sadece vatan sevgisiyle girenler de var ancak dedxiğim gbibi sitelrenin uye syaısı artsın diye kendii milliyetç i gosteren sitelere dikkat edin.
SENİN KURU VATAN SEVGİN ABDNİN TEKNOLOJİSİNE KARŞI NE YAPABİLİR bu lafın aynısı bana dendi.arkadaşlar işte kendini milliyetçi sanalar aslında ne kadar şehitlerin ruhuna bir nevi küfredior.
aman bunlara dikkat
-
hocam acık konussana kimmiş bunlar.. AYT denmi bahsedosun? :)
-
mit deyince anlaşılıor zaten ::) ha bir de wc var :D
-
güzel yazı
+1
-
olm sen bölücümüsün
milliyetcilerle ne alıp veremedıgın var anarşist camur atıp durma
-
Connection bunu yazdı:
olm sen bölücümüsün
milliyetcilerle ne alıp veremedıgın var anarşist camur atıp durma
la bi b.k bildigin yok konusuosun benim bölücü olmadığımı forumda ki mesajlarımdan anlarsın.O ADAMLAR MİLLİYET.İ DEĞİL ONU DA ANLA