folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Milyonluk Site Hacklenmiş

Milyonluk Site Hacklenmiş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek
    ABD'li piksel milyonerinin sitesi çökertildi

İnternetteki kişisel sayfasında "piksel" (ekrandaki renk noktası) satarak milyoner olan İngiliz üniversite öğrencisi, sitesini çökerten bilgisayar şantajcılarının kurbanı oldu.

"İnternet vandallığı"nı soruşturan Amerikan Federal Soruşturma Bürosu (FBI) ve İngiliz Ulusal Yüksek Teknoloji Suçları Birimi (NHTCU) yetkilileri, Alex Tew adlı üniversitelinin sitesini çökertenlerin büyük olasılıkla Rus hackerlar olduğunu belirttiler.

Kişisel web sayfasının 10 piksele 10 piksellik karesini pikseli 1 dolardan reklam alanı olarak satma fikriyle medyanın büyük dikkatini çeken internetin özgün genç zengini Tew'in web sitesi, ilk olarak 7 Ocak'ta hackerların hedefi oldu.

"milliondollarhomepage.com" sitesine gelen e-postada bilgisayar korsanları, Tew'den 5 bin dolar vermezse sitesinin çökertileceği tehdidinde bulundular.

Tew, bu tehdidi ciddiye almazken, 10 Ocak'ta bir başka e-posta gönderen ve ültimatom süresinin dolduğunu söyleyen hackerlar, bu kez 50 bin dolar istediler.

Bu tehdidi de ciddiye almayan Tew'in sitesi ertesi gün çökertildi.

Bir süre çalışmayan site, server hizmeti veren şirketin müdahalesiyle yeniden çalışmaya başlarken, saldırı ve tehditlerden yılan Tew da sayfasındaki son pikselleri, daimi koruma karşılığında ücretsiz vermeyi planladığını açıkladı.

(alıntı)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek
    acaba kesin ryslar mı yaptı? çocuk reklam için kendi kendine bişiler yapmasın

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek

ben bunu daha önce de görmüştüm sanırım. Adam zekice bi iş yapmış ama çekemeyen bi iki hacker bozuntusu indirmiş.

ayrıca site şu an açık reklama devam..

hikaye
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

way be adamın sitesi hacklendi diye FBI bile işin içine giriyor bizim burda ne oluyor www.ataturk.net i orospucocukları hackledi. nerde telekom ? yok işte olmayız biz.

Hoop.
Toplam Hit: 1100 Toplam Mesaj: 4