Mimar Çalışma Masası Tavsiyesi Lazım
-
mimarlık öğrencisi için ergonomik/işlevsel/zeki/çevik/ahlaklı bir masa almam gerekiyor. işten anlayan müritlerden öneri alabilirsem sevinirim.
-
mimar degilim (muhendis) ama cizim icin 80x120'lik masa kullaniyorum. zaten 70x100 - 80x120 - 100x150 ebatlarinda oluyorlar.
-
blackhammer bunu yazdı
mimar degilim (muhendis) ama cizim icin 80x120'lik masa kullaniyorum. zaten 70x100 - 80x120 - 100x150 ebatlarinda oluyorlar.
hocam üstten ışıklı falan olanları varmış heralde, çizim için özellikleri falan olan.
-
o kadar fonksiyonelini kullanmiyorum
http://www.uretimden.com/ProductImages/85629/Bprofesyonel-cizim-masasi.jpg
soyle bir sey kullaniyorum ama alt tarafinda kalem silgi ivir zivir dusmesin diye esik var.
-
Çizim masası yerine Çizi maparatı var masaya sabitleyip kullana bileceğin ondan al gerektiğinde normal masa şeklindede kullana bilirsin. Çizim masasında Çizik ezik felan oluşursa sorun oluyor.
Şöyle birşey işini görürmü bilmem
EWELANCHE tarafından 28/Eyl/13 14:17 tarihinde düzenlenmiştir -
mimar masası dediğin şeyin zaten tek olayı biraz eğimli olması :) ışık olarak da ikea dan portatif masa ışığını almıştım ben mükemmeldi.
-
ultrAsker bunu yazdı
mimar masası dediğin şeyin zaten tek olayı biraz eğimli olması :) ışık olarak da ikea dan portatif masa ışığını almıştım ben mükemmeldi.
Çizim masasında ışık alttan vurmalı, senin yaptığında üstten vuruyor. -

-
yardımsever bir müritle pm'den irtibattayız.
TBT'de adamlar var arkadaş.. başka platformlarda nesli tükenmiş nadide adamlardan..
herkese teşekkürler.
-
Cizim masasindan kastin bu sekil birsey ise ben ariyorum (ihtiyacim yok ama cok guzel gorunuyor) bunlarla cizim yapmak zevk haline gelir sanirim.

VisualBoy tarafından 29/Eyl/13 12:54 tarihinde düzenlenmiştir