folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Minecraft İçin Materyal Modu Yardım!

Minecraft İçin Materyal Modu Yardım!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

Merhaba hocalarım :D

Okulun açılmasına 10 gün kadar süre var.Bende tatilin son fırtını almak istiyorum :)

Minecrafta başladım yeniden.Büyükçene bir kale inşa ettim.Şimdi sıra dekorasyonda.

Fakat yeterli renkte veya şekilde malzeme yok.

Acaba elinde yeni taşlar,bloklar yada süs eşyaları için mod olan varsa link atabilirmi ?

Bu arada oyunun Versiyonu 1.8.

Şimdiden Teşekkürler :D

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Abi 1.8 çıkalı daha 2-3 gün falan oldu. Daha forge falan ayarlancak ta anca ondan sonra modlar uyumlu hale getirilmeye başlat.

Eğer full modlu birşeyler arıyorsan feetthebeast paketlerini öneririm.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

İnsanların tatilden anladığı rahatça oyun oynamak olmuş valla garip biraz gez dolaş

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo
    Lotus bunu yazdı

İnsanların tatilden anladığı rahatça oyun oynamak olmuş valla garip biraz gez dolaş

Herkes bursada yaşamıyor , hele yavuzselimde hiç :) Teyzesine giden var mesela.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

ikibuçuk ay boyunca hep sokaklardaydım zaten :)

Şimdi biraz kafa dağıtıcam evde.

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek
    tustanbakanadam bunu yazdı
    Lotus bunu yazdı

Herkes bursada yaşamıyor , hele yavuzselimde hiç :) Teyzesine giden var mesela.

Sende bursadaydın dimi etroot. Bi buluşma yapalım ya lotus sen ben? 

Anarsistherif...
Toplam Hit: 635 Toplam Mesaj: 6