Minecraft Map

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

arkadaşlar iyi akşamlar bir isteğim olucak minecraft server için map arıyorum efsancecraftdaki gibi olucak yani ana merkezde hersecenek oluyor ışınlanıp isterseniz yaratıcı mod isterseniz hayatta kalma modu isterseniz rpg moduna geçiş yapıyorsunuz yada sizin önerebilceğiniz türkçe map neler vardır :) şimdiden tşkler :)

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

bence yapılmış en iyi minecraft mapi : http://www.planetminecraft.com/project/monumental-imperial-city/ 

ama senin istediğin çözemedim ben ışınlama felan istiyorsan onu pluginlerle halletmen gerek değil mi?

Converse giyen uzaylı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

senin dediğinin önce altyapısını oluşturmak gerek, bungeecord ile bikaç farklı porta server açıp halletmen lazım ya da multiworld gibi bi pluginle bikaç dünya ayarlaman lazım. ondan sonra portalları oluşturup o worldlere linklemen lazım falan, minecrafttürk forumunda konusu vardır bi bakıver. 

test 1 2
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

elimde server varda ne tür minecraft serverı olsun sizce yardımcı olabilcek varmı arkadaşlar

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

O dediklerin map ile olucak iş değil hocam. Multiworld gibi pluginler ile her worlde ayrı condig ayarlarsın (survival, creative gibi). Aynı şekilde mal alım satım login işlemi gibi işlemler de hep pluginlerle yapılır. Map sadece işin mimari kısmı.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 722 Toplam Mesaj: 5