Minecraft Map
-
arkadaşlar iyi akşamlar bir isteğim olucak minecraft server için map arıyorum efsancecraftdaki gibi olucak yani ana merkezde hersecenek oluyor ışınlanıp isterseniz yaratıcı mod isterseniz hayatta kalma modu isterseniz rpg moduna geçiş yapıyorsunuz yada sizin önerebilceğiniz türkçe map neler vardır :) şimdiden tşkler :)
-
bence yapılmış en iyi minecraft mapi : http://www.planetminecraft.com/project/monumental-imperial-city/
ama senin istediğin çözemedim ben ışınlama felan istiyorsan onu pluginlerle halletmen gerek değil mi?
-
senin dediğinin önce altyapısını oluşturmak gerek, bungeecord ile bikaç farklı porta server açıp halletmen lazım ya da multiworld gibi bi pluginle bikaç dünya ayarlaman lazım. ondan sonra portalları oluşturup o worldlere linklemen lazım falan, minecrafttürk forumunda konusu vardır bi bakıver.
-
elimde server varda ne tür minecraft serverı olsun sizce yardımcı olabilcek varmı arkadaşlar
-
O dediklerin map ile olucak iş değil hocam. Multiworld gibi pluginler ile her worlde ayrı condig ayarlarsın (survival, creative gibi). Aynı şekilde mal alım satım login işlemi gibi işlemler de hep pluginlerle yapılır. Map sadece işin mimari kısmı.