folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Minecraft Satın Alma

Minecraft Satın Alma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tri
    tri's avatar
    Erkek

orjial minecraft satıl almak istiyorum

kendi sitesinde 20 Euro 

birde gittigidiyor vs yerlerde gift kodu olayı var oda yaklazık 70 tl cıvarı 

arastırmalarıma gore 20 tl alınan uyelıklerde var 

sız ne tavsıye edersınız aynı hızmetı pahalıya almak ıstemıyorum ucuz olup kazıklanmak ta sız tavsıyenız nedir

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek

Sürekli minecraft oynayan bir arkadaşım var. Geçen bende ona bahsettim işte orijinal mi alsam diye, direkt korsan çek değişen bir şey yok dedi. :) Tabi oynayanlar daha iyi bilir. Sanırım bariz farklar sadece multide var; ama korsan oynayanda orijinal oynayan kadar çok olduğundan sıkıntı yaşamayacağına eminim.

Düzeltme: Sanırım orjinalde item vs olaylarında biraz farklılık gösteriyor. O tarz bir şeyden bahsetmişti. Google dan daha iyi sonuçlar yakalayabilirsin; ama kalkıpda o oyuna 20 Euro verme derim.

palakan229 tarafından 28/Eyl/14 15:11 tarihinde düzenlenmiştir

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Abi şimdi minecraft daha alfa ve beta süreçlerinde iken fiyatı çok uygundu. Biz kerdeşime minecraft alfadayken kendi sitesinden 15-20tl gibi bir fiyata oyunu almıştık. Tabi bazı elemanlar bu zamanalrda yüzlerce key satın alıp (gift şeklinde) sonradan fiyat arttığında az biraz kar koyup şu anki fiyatın altında satıyorlar.

Ha güvenilir mi dersen o kişiye bağlı, güvenilir satıcılardan almanı öneririm.

torpedo_XL tarafından 28/Eyl/14 15:15 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tri
    tri's avatar
    Erkek

1.8 e gecınce kasma sorunu ortaya cıktı ram verdım java ya falan pek bırsey fark etmedı 

birde bazı serverlee gırıste sorun yasıyorum 

o yuzden orjınal almaya karar verdım 

tanıdınız bıldıgınınz bı satıcı varmı yıl sonu ucuza almıs elınde kalmıs vs vs

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Zamanında almadığıma çok pişman oldum hiçbir şekilde nick bulamıyorsunuz. 16 milyon satılmış oyun. Almak istediğim Dark veya Darkness deneyip alamadıklarım aşağıda:

Dark

Darkness

Darrkness

Darrkkness

Darrkknness

Darknesss

Hatırladıklarım bunlar başka da denemiştim alamadım. Zaten Darrkknness 'i de alamadıktan sonra ümidi kesmiştim. Adım soyadım olarak almak zorunda kaldım. Onu da zor aldım soyadımdaki sesli harfleri kaldırdım yoksa onu da almışlar. Oyun ilk çıktığından beri alacağım dedim erteledik erteledik böyle oldu. Almayı düşünenler zaten bence çok geç kaldı ama daha fazla ertelemeyin derim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek

Al kardeş, burdan daha ucuzunu bulamadım. Fiyatı iyiyken kaçırma derim. Tabi ki orijinal olsun daha iyidir diyorsan. ;)

https://www.g2a.com/minecraft-cd-key-global.html

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tri
    tri's avatar
    Erkek
    palakan229 bunu yazdı

Al kardeş, burdan daha ucuzunu bulamadım. Fiyatı iyiyken kaçırma derim. Tabi ki orijinal olsun daha iyidir diyorsan. ;)

sağol hocam am az once aldım kendı sıtesınden :) nasıp değilmiş

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek
    tri bunu yazdı
    palakan229 bunu yazdı

sağol hocam am az once aldım kendı sıtesınden :) nasıp değilmiş

Sağlık olsun madem hocam. İyi oyunlar. :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Kendi sitesi: 57,3 TL

g2a.com: 56,8 TL

:)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek
    DarkSkull bunu yazdı

Kendi sitesi: 57,3 TL

g2a.com: 56,8 TL

:)

Hocam indirimdeydi. Yani söylediğiniz fiyatın yarısına geliyordu. Siz geç kalmışsınız. ;)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

Tuh la geç gördüm benim hesabı sana 40 tl ye verirdim iki ay önce arkadas gazıyla aldım hiç sevemedim.

Toplam Hit: 1461 Toplam Mesaj: 11