Minecraft Satın Alma
-
orjial minecraft satıl almak istiyorum
kendi sitesinde 20 Euro
birde gittigidiyor vs yerlerde gift kodu olayı var oda yaklazık 70 tl cıvarı
arastırmalarıma gore 20 tl alınan uyelıklerde var
sız ne tavsıye edersınız aynı hızmetı pahalıya almak ıstemıyorum ucuz olup kazıklanmak ta sız tavsıyenız nedir
-
Sürekli minecraft oynayan bir arkadaşım var. Geçen bende ona bahsettim işte orijinal mi alsam diye, direkt korsan çek değişen bir şey yok dedi. :) Tabi oynayanlar daha iyi bilir. Sanırım bariz farklar sadece multide var; ama korsan oynayanda orijinal oynayan kadar çok olduğundan sıkıntı yaşamayacağına eminim.
Düzeltme: Sanırım orjinalde item vs olaylarında biraz farklılık gösteriyor. O tarz bir şeyden bahsetmişti. Google dan daha iyi sonuçlar yakalayabilirsin; ama kalkıpda o oyuna 20 Euro verme derim.
palakan229 tarafından 28/Eyl/14 15:11 tarihinde düzenlenmiştir -
Abi şimdi minecraft daha alfa ve beta süreçlerinde iken fiyatı çok uygundu. Biz kerdeşime minecraft alfadayken kendi sitesinden 15-20tl gibi bir fiyata oyunu almıştık. Tabi bazı elemanlar bu zamanalrda yüzlerce key satın alıp (gift şeklinde) sonradan fiyat arttığında az biraz kar koyup şu anki fiyatın altında satıyorlar.
Ha güvenilir mi dersen o kişiye bağlı, güvenilir satıcılardan almanı öneririm.
torpedo_XL tarafından 28/Eyl/14 15:15 tarihinde düzenlenmiştir -
1.8 e gecınce kasma sorunu ortaya cıktı ram verdım java ya falan pek bırsey fark etmedı
birde bazı serverlee gırıste sorun yasıyorum
o yuzden orjınal almaya karar verdım
tanıdınız bıldıgınınz bı satıcı varmı yıl sonu ucuza almıs elınde kalmıs vs vs
-
Zamanında almadığıma çok pişman oldum hiçbir şekilde nick bulamıyorsunuz. 16 milyon satılmış oyun. Almak istediğim Dark veya Darkness deneyip alamadıklarım aşağıda:
Dark
Darkness
Darrkness
Darrkkness
Darrkknness
Darknesss
Hatırladıklarım bunlar başka da denemiştim alamadım. Zaten Darrkknness 'i de alamadıktan sonra ümidi kesmiştim. Adım soyadım olarak almak zorunda kaldım. Onu da zor aldım soyadımdaki sesli harfleri kaldırdım yoksa onu da almışlar. Oyun ilk çıktığından beri alacağım dedim erteledik erteledik böyle oldu. Almayı düşünenler zaten bence çok geç kaldı ama daha fazla ertelemeyin derim.
-
Al kardeş, burdan daha ucuzunu bulamadım. Fiyatı iyiyken kaçırma derim. Tabi ki orijinal olsun daha iyidir diyorsan. ;)
https://www.g2a.com/minecraft-cd-key-global.html
-
palakan229 bunu yazdı
Al kardeş, burdan daha ucuzunu bulamadım. Fiyatı iyiyken kaçırma derim. Tabi ki orijinal olsun daha iyidir diyorsan. ;)
sağol hocam am az once aldım kendı sıtesınden :) nasıp değilmiş
-
tri bunu yazdıpalakan229 bunu yazdı
sağol hocam am az once aldım kendı sıtesınden :) nasıp değilmiş
Sağlık olsun madem hocam. İyi oyunlar. :)
-
Kendi sitesi: 57,3 TL
g2a.com: 56,8 TL
:)
-
DarkSkull bunu yazdı
Kendi sitesi: 57,3 TL
g2a.com: 56,8 TL
:)
Hocam indirimdeydi. Yani söylediğiniz fiyatın yarısına geliyordu. Siz geç kalmışsınız. ;)
-
Tuh la geç gördüm benim hesabı sana 40 tl ye verirdim iki ay önce arkadas gazıyla aldım hiç sevemedim.