Minecraft Server Plugin Yükleme [Hamachi]
-
Müritler Bi Problemim Var ,
Ben Serveri Kurdum 2-3 Arkadaş Takılıyoruz, Fakat Pluginlerin Hiç Biri Çalışmıyor.
[1.6.2 Pluginlerini indirdim,swyide 1.6.2 yaptım fakat sadece sayılı komut çalışıyor /tp,/ban,/op,/kick gibi]
-
plugin desteği için ya bukkit kurup bukkit eklentilerini kullanacaksın ya da forge kurup forge uyumlu pluginleri kullanacaksın. İkisini birden entegre etmenin yolu vardı galiba ama şuan hatırlamıyorum.
torpedo_XL tarafından 19/Ara/13 21:42 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam Bende Neyi Unuttum Diyorum Bukkiti Unutmuşum :)
Teşekkür Ederim Hocam :)
-
efsaneburak bunu yazdı
Hocam Bende Neyi Unuttum Diyorum Bukkiti Unutmuşum :)
Teşekkür Ederim Hocam :)
hocam hangi pluginlerki hamachide survival oynasanız yetmiyormu /ward /expend falan mı kullanacaksınız yoksa :F
-
Hocam Aklımızda Bir Seri Var,
12 Kişiyiz Ve Takımlara Ayrılıyoruz 3 Kişiden 4 Tane Takım Ortaya Çıkıyor.
Bu takımlar gelişip kendi aralarında savaşıyorlar, bunun içinde bir savaşma yeri [./warp savas] gibi vede faction plugini lazımdı.
onları yükledim fakat çalışmadı bende bunun için konuyu açtım :)
-
efsaneburak bunu yazdı
Hocam Aklımızda Bir Seri Var,
12 Kişiyiz Ve Takımlara Ayrılıyoruz 3 Kişiden 4 Tane Takım Ortaya Çıkıyor.
Bu takımlar gelişip kendi aralarında savaşıyorlar, bunun içinde bir savaşma yeri [./warp savas] gibi vede faction plugini lazımdı.
onları yükledim fakat çalışmadı bende bunun için konuyu açtım :)
save i falan alıyormusunz hocam hangi pluginler fikir güzelmiş :D
-
hocam yardim lazim olursa pm atabilirsin insallah su c de biraz ilerliyip javaya baslarsam ozel plugin filan da yazarim :) oyuncu lazim olursa, ona da katilabilirim. pluginle ilgili bi ihtiyaciniz olursa j4x hocayla konusun cok saglam isler yapmisti tbt nin serverinda, size de yardim etmeye calisir kesin
hsyN tarafından 20/Ara/13 00:45 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam Mapı Baştan Sona Kendimiz Yapıyoruz :)
-------------------------------------------------------------------
Saolasın Hocam Pm Atıyorum J4X'e :)