Mini, Avuç İçi Kadar Windows XP PC
-
Hocalar laboratuvarımda windows xp üzerinde çalışan yazılımlar için toplamda 10 adet pc arıyorum. Direk monitörün arkasına sabitleyip windows xp ile çalışan minnak bir pc arıyorum.
PC kesinlikle windows xp ile çalışması lazım. Önerebielceğiniz ufak pc çözümleriniz varsa tavsiyelerinizi almak istiyorum. -
bu tip isteklere merpazar firması iyi hizmet veriyor hocam. şu ürün işini görür.
-
Boyut önemli. 10" altı bir çok seçenek var.
UMPC, handheld diye anahtar kelimelerle araştırabilirsin.Ben bir ara arıyordum ve One Netbook One Mix 2S Yoga alarak bu defteri kapattım. Boyu hemen hemen 200 TL civarında.
Tabii SONY alacaktım ama özellikleri çağın çok gerisinde olduğu için eledim.Sen Dolap ve Sahibinden'de kovalayabilirsin. 10 tane bulman zor, niche bir ürün aramıyorsan düşürmen gerek. Yok parası netbook bulabilirsin, ama onlar avuç içi kadar değil. Aslında Windows CE işleten palm'lerin bazılarına XP yüklenebiliyor.
Bazı Nokia modellerine de port ile Kali kuruyorlar.Ama eğlenceli, bulursun. Bit Pazarları'na da gidebilirsin.
-
ExpirE bunu yazdı
Hocalar laboratuvarımda windows xp üzerinde çalışan yazılımlar için toplamda 10 adet pc arıyorum. Direk monitörün arkasına sabitleyip windows xp ile çalışan minnak bir pc arıyorum.
PC kesinlikle windows xp ile çalışması lazım. Önerebielceğiniz ufak pc çözümleriniz varsa tavsiyelerinizi almak istiyorum.Stick diye arayınca çok çıkıyordu direk hdmı dan baglaniyordu
-
ExpirE bunu yazdı
PC kesinlikle windows xp ile çalışması lazım. Önerebielceğiniz ufak pc çözümleriniz varsa tavsiyelerinizi almak istiyorum.elimde 1 adet var mini pc ist anadolu yakası elden teslim ederim
-
1 ay önce Asus VivoStick geri dönüşüme attık önce yazsaydın sana gönderirdim:) tam işini yarayacak cihazlardı.
-
frekaze bunu yazdı
1 ay önce Asus VivoStick geri dönüşüme attık önce yazsaydın sana gönderirdim:) tam işini yarayacak cihazlardı.
ahh be neyse sağlık olsun :))))
-
Sanal makina
windows xp?
-
blackstone_tr bunu yazdıExpirE bunu yazdı
PC kesinlikle windows xp ile çalışması lazım. Önerebielceğiniz ufak pc çözümleriniz varsa tavsiyelerinizi almak istiyorum.elimde 1 adet var mini pc ist anadolu yakası elden teslim ederim
Özellikleri ne
Link var mı cihaz icin netten referansla baksak
-
https://www.sahibinden.com/bilgisayar-masaustu-modeller?a75304=1140988
Şuradan toplayacan hacı bence