Mini Gsm Böcek Dinleyici Imeı Sorunu?
-
http://www.alibaba.com/product-gs/364863781/gsm_bug_two_way_mode_sound.html
arkadaşlar elimde bu aletten mevcut bir arkadaş getirdi daha yeni cinden getirtmiş 38$ gibi bişi demişti yanlış hatırlamıyorsam.
bana sölediği kadarı ile ve benim aleti test ettiğim ve elde ettiğim sonuç itibari ile bu aletin ımeı numarı türkiyeye kayıtlı değil.Çünki 3 farklı gsm şirketinin hattını denedik sonuç yok aradığınız kişiye ulaşılamıyor diyor devamlı donanımsal olarak ta sorunu yok gibi duruyor cartı taktığımızda led 3 kez yanıp söndükten sonra hiç bir işlem yapmıyor.daha önce böyle bir alet kullanan alan satan varsa aramızda sorunun tam olarak neyden kaynaklandığını belirtebilirmi acaba? ben ımeı olayından şüpheleniyorum.
ayrıca sormak istediğim bişey daha var bu gsm ile ilgili ürünlerin türkiyeye girerken ımeı numaraları kayıt ettirilmiyormu eğer böyle bir kayır işlemi varsa bu numarayı nerden elde edebiliriz en azından cihazın kendi ımeı numarasını kayıt ettirelim çünki değiştirmeye kalksak içinde arm işlemci ve birde rom entegre tarzı bişi var bu yüzden extra bir programlama aleti felan isteyebilir ki bulsakta fayda etmez elimizde aleti kullanarak ımeı numarasını yükleyeceğimiz program mevcut değil...
işten anlayanlar bi el atsın hele :)
-
hocam elektronik bilgisi iyi olan birisine cihazı götürmelisin
imei nosunun kayıtlı oldugu çipi eeprom programmer cihazına bağladıktan sonra imeisini istedigi gibi degistirebilirler
ama bunu her elektronikcinin yapabilcegini sanmıyorum bi tavsiye sunayım
arabaların beyin, airbag beyin, abs beyniyle fln ugrasan kisiler bunu halledebilir
-
arm7 micro işlemcisine yeni geçmiş biri olarak elekronik alt yapım iidir :d ama gel gelelim bu rf olayları bambaşka bi dal olduğu için hiç elleşesim yok ayrıca bu naletin içinde ımeı çipi felan yok amk bi arm çekirdeği bide room var oda gocuman bişi onuda sadece imei için kullanacaklarını sanmıyorum başka datalar da mevcuttur içinde kurcalarsak kucağımıza almaktan çekiniyorum emanet mal çalışmıyo zaten bide biz bozarsak iice değerlenir D: