Mini Isıtıcı Çalıştırmak İçin UPS Güç Kaynağı?
-
Merhaba arkadaşlar ufak bir ısıtıcım var yaklaşık bir karış boyunda. Bunu her gün 2 saate yakın priz olmayan bir yerde kullanmam gerekiyor. Aklıma ilk gelen bilgisayarlara takılan güç kaynaklarından almak oldu ama sormadan sipariş vermek istemedim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
SENAR1ST tarafından 19/Eki/16 15:49 tarihinde düzenlenmiştir -
Katalitik tavsiye ederim, elektiriğe göre çok daha tasarruflu.
-
braveheart bunu yazdı
Katalitik tavsiye ederim, elektiriğe göre çok daha tasarruflu.
Teşekkür ederim ama hocam benim elektrikli ısıtıcı bir el büyüklüğünde, böyle bir şey işimi görüyor ayrıca arada sırada bi kaç saatliğine kullanıyorum. Güç kaynaklarının hepsi şarj edilebilir nitelikte mi aslında öğrenmek istediğim bu, bir de kapasitesinin ne kadar olacağı (tahmini).
SENAR1ST tarafından 19/Eki/16 16:03 tarihinde düzenlenmiştir -
bu ara herkeste bir ısıtıcı heyecanı yaşanıyor, anlaşılan kış gelmiş.
Hocam o dediğin alet kaç volt, kaç watt lık bi cihaz önce bunu demen lazım ki öyle yorum yapılabilsin. Yoksa yanlış yönlendirilir paranla rezil rüsva olursun :)
-
çok fazla amper çeker makinayı yakarsın boşa uğraşma onla al katalitik çay da demlersin hoca
-
-
pompaci bunu yazdı
çok fazla amper çeker makinayı yakarsın boşa uğraşma onla al katalitik çay da demlersin hoca
hocam görmediniz sanırım priz yok ısıtıcıyı çalıştırdığım yerde.
-
yorumlardan birinde 250 watt yazılmış. Aynı zamanda şu lambalar da değerlendirilebilir;
Cihaz açıklamasına bak;
http://urun.n11.com/isitici/isitan-lamba-general-infrared-ampul-isitan-ampul-isitici-lamba-P38634500
bu da çoklu arama;
-
millet ısıtıcı çalıştırıyor lan ahaha :D Adanadan selam olsun daha 2 aya anca belki klima yakarız :D