folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Mini LED Spotllight Nereden Bulurum ?

Mini LED Spotllight Nereden Bulurum ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

Herkese merhabalar,

Yabancı bir ürün içeriğinde gördüm bu ürünü, TR'ye araştırdım ama bulamadım, Karaköy'e de gidip elim boş dönmek istemiyorum şu aşamada o yüzden nokta atışı bir çözüm arıyorum.

Amazon'da BTFO Led diye geçiyor ama tüm satıcılarda tükenmiş durumda, en son birisi Kasım 2025'te alabilmiş...

Link : https://www.amazon.com.tr/BTFO-oyuncak-plastik-dekorasyonu-aksesuar%C4%B1/dp/B0DBPPZFM8 

Boyut itibari ile bu ölçekte birşeylere ihtiyacım var, ne kadar küçük, o kadar iyi benim için.

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

peri ledleri diye ledler var hocam eğer lehimle hallederim dersen keser istediğin yere lehimlersin. 

İmzalamazsam ne olcak?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek
    Liquid bunu yazdı

peri ledleri diye ledler var hocam eğer lehimle hallederim dersen keser istediğin yere lehimlersin. 

o peri ledlerinini pil vs kutusu kısmı çok yer kaplıyor, sanırım kesip lehimlemekten kastın o kutu ile olan bağlantısını koparıp kendi tasarlayacağım kutuya falan takmak ama şuanda o tasarım baskı vb işler için vaktim hiç yok.
    Direkt hazır bir ürün alıp maliyete ekleyip ilerlemek istiyorum

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
Toplam Hit: 301 Toplam Mesaj: 3
led spotlight lr44