Mini-Nuke De Admin Olmak.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    Selamunaleyküm
    Kardeşlerim,şimdi sizlere Mini-Nuke Extension larda nasil admin olacaginizdan bahsedecegim..
    Bunu bilmeyen yoktur ASP Türk Nuke'si..
    Peki bu acikla neler yapabilirsiniz:

- Forumdaki tüm işlemlelere sahip oluyorsunuz uzun uzun anlatmaya gerek yok..

- Ziyaretci defterinden yorumlari silme...

- İstediginiz kisinin profiliyle siteye baglanabilirsiniz :)))

Bunun icin Security Yama cikartildi.
    bu yamalarda söyledigim yöntemler işe yaramıyor ama biraz daha incelesem kimbilir neler cikaracam :)))

Bu yöntemi ilk olarak kendi sitelerinde uygulamistim :))
    Araya CigiCigi adminlerinden NetStorm girince hemen security yama cikartildi bunların arkadas oldugunu bilmiyordum :))
    ama hala onlarca acik olan siteler var neyse hemen konuya gecmeden önce NetStorm nin mini nuke forumuna yazdigi msj:
    __________________________________________________ __________

BAŞLIYALIM:

İlk önce hedef sitemize üye oluyoruz..
    Üyeliginiz varsa üye giriş formundan giriş yapacaksınız yalnız "Beni Hatırla" seçeneğini işaretlemeyi unutmayın ..
    Tamam giriş yaptınız şimdi ben iki acik buldum.. Tek tek anlatacagim..

1=)..Profilim bölümüne gidin ok tamam gittiniz. Şimdi Url ye bakin:

myprofile.asp?id=157&action=profile

Böyle bir şey olması lazım..
    Şimdi burda id yazan yer bizim üyelik numaramız yani biz 157. yi üyeyiz şimdi o rakamı silin 1 yazin genellikle birinci üye admin olur..
    Simdi entera basin ne oldu karsinizda 1. üyenin profili :)))
    şimdi profilde degisiklik yaparsanız gecerli olur.
    Burdan istediginiz üyenin profilini degistirebilirsiniz ..
    Peki ID leri nereden öğrenecem diyorsanız=
    Üyeler bölümüne gidin istediginiz üyenin adinin üstüne gidin ama tıklamayın.
    durum cubuguna bakın orda uid yazan yerde üyenin id i ni ögrenebilirsiniz..

2=)..Admin Olma:
    İste isin zevkli bölümüne geldik.. Şimdi sitemize "Beni Hatırla" secenegiyle giriş yapıyoruz..
    Ondan sonra elimizde CookieEditor varsa aciyoruz.
    yoksa http://www.cookieeditor.com/downloads/CookieEditorSetup.exe linke basip indiriyoruz.
    yalniz bir sorun var Win98 de calismiyor :)) ..
    Neyse programi indirdik kurduk ve actik..
    Simdi Search bölümüne site adresini yaziyoruz ve search diyoruz karsimiza MiniNuke%5FGir1 adlı cerez cikmis olmasi lazim.
    yoksa sansiniza küsün :( Evt cerezi aciyoruz sunun gibi bir sey cikacak karsiniza:

kullanici%5Fmail=deneme%40deneme2Ecxom&kullanici=deneme&kull anici%5Fid=18&girdi=Evet

İşte her şey ortada :)) Kullanıcı yazan yer sizin üyelik adiniz..
    Id de sizin üyelik numaranız..
    Şimdi sitedeki admini buluyoruz kullanıcı yazan yere adminin nickini yaziyoruz id yerine de onun id ini yaziyoruz emaili degistirmeye gerek yok save diyoruz mesela:

kullanici%5Fmail=deneme%40deneme2Ecxom&kullanici=admin&kulla nici%5Fid=1&girdi=Evet

Sonra sitemize dönüyoruz ama yaptigimiz degisikligin gecerli olmasi icin pencereyi kapatiyoruz.
    siteyi yeniden aciyoruz aaa o da ne bizi admin olarka goruyor :))
    Şimdi burdan foruma gecin her sey elinizin altinda :)
    Burada belirttigim yöntemle istediginiz üye nin hesabıyla giriş yapabilirsiniz.
    Offffffff kısa tutmak istedim ama uzun oldu Benden bu kadar ama bir ricam var lütfen masum sitelere zarar vermeyiniz..
    Yıkıcı degil yapıcı olalım.. Ve sizin de Mini Nuke siteniz varsa hemen yamayı yükleyin..
    Benden bu kadar.. Bir de unutmadan Mini-Nuke nin resmi sitesine cikmisken screen almistim buyrun

alıntıdır.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek
    bilinen açık..

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xmenac
    xmenac's avatar
    Erkek
    bu sadece 1.8 sürümü ve onun alt sürümlerinde çalışır 2.0 dan sonra kapatıldı bu açık bazı 1.8 sürümleride kapattılar açığı yama yayınladılar ama kaç kişi yamayı yükledi meçhul
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    acıkları kapattılar ama eski sürümlerde hala var.

Hoop.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek
    hmm mini nuke sitesini nasıl bulcaz?..

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarLords
    WarLords's avatar
    Erkek
    valla çok kötü bi sistem tavsiye etmem neden derseniz sitenizin belli bir üyeden sonra çökme garantisi var access veritabanımı kaldı bu devirde :P

Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReD__DRaGoN
    ReD__DRaGoN's avatar
    Erkek
    ben bunu 1 yıl oncesinden denemistim olmamıstı.cok esi sürümlerinde calısıyor olmalı.onuda kullanan cok az site vardır
Toplam Hit: 2308 Toplam Mesaj: 7