Mini Tbt İzmir Buluşması ;)
-
dün gece buluştuk, 5 bira aldık, ben yarım şişe içtim, morportakal 2,5 ent_x 1,5 şişe içti, aq benim karnım açtı içemedim ondan sevmem zaten birayı aq oadar dedim vodka alalım die aq, herneyse bunların kafa güzel bana sarhoş demeye filan başladılar yamyam herifler, basket oynamaya başladık, bunların kafa güzel ne yaptıklarını bilmiyolar, sonra futbol oynamaya başladık basket topulya iyiydi baya ;)
ilk gittim ben bunlar yok basket sahasında, 7 kişi basket oynuyo orospumudur nedir onu oynuyolar aq, giderken herifler oyunu bıraktı bana bakmaya başladı aq, yarak var sanki neye bakıyonuz aq, onlara sinir oldum zatende sonra sittirip gittiler, bunların bi arkadaşı geldi, herif hayvan gibi, top herifin elinde üstüme koşa koşa geliyo napcağımı şaşırdım aq, çarpsa 5 metre uçcam aq
buda ayrılmadan önceki resimler, başka telefon yoktu kalite biraz dandik ;)
http://www.speedyshare.com/719448171.html
-
Ayyaş herif yarım bardakla sarhoş oldun la gelsin toprak anlatsın aq keş keş koşuyoz sahada Manyakdı ama ne yalan söylym
-
abi o resimleri nerde çektiniz yaw çıkartamadım karşıyaka gibi geldi ama..
-
Buca Koop. ;)
-
ben Athzaiye parmak atmışım basket oynarken : |
reflex olmuş artık güzeldi ya stencil hazırlayıp potaların oraya atıcaktık başka zamana artık :D
-
hea aq bunlar içti sapıttı, birbirlerini pandiklemeye başladılar aq, bu toprak zibidiside bana attı bitane aq :D bi daha siksen buluşmam bunlarla, ipnelik içlerinde var, içinde açığa vuruyolar :D