Minnoş Sapık Dehşetiyle Şokta
-
aslında geyik konusu sayılmaz ama konuyu açacak başka bölüm de yok
zaten okuduğumda biraz da sinirden güldüm diyebilirim
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tecavüze uğrayan sokak köpeği Minnoş, hayata küsmüş vaziyette. Yedikule Hayvanat Barınağı'ına yerleştirilen Minnoş hiçbir şey yapmadan yatıyor
SERKAN OCAK
İSTANBUL - Minnoş, Yedikule Hayvan Barınağı’nın Darülaceze bölümünde kalıyor. Diğer köpeklerin aksine o sadece bir leğenin içinde yatıyor. Havlamıyor, oynamıyor... Minnoş şu anda hayata küşmüş durumda... Çünkü bir ihbar üzerine barınağa getirilen Minnoş’un sapıklar tarafından defalarca tecavüze uğradığı ortaya çıktı.
Yedikule Hayvan Barınağı’na 24 Aralık 2009’da ihbarda bulunan bir kadın, bir köpeğe tecavüz edildiğini söyleyerek, köpeğin kurtarılmasını istedi. Fatih Belediyesi ekipleri ise köpeği almaya gitti. Barınak’ta ‘Minnoş’ adı verilen labrodor kırması köpeğin tecavüze uğradığı veterinerce de tespit edildi.
Minnoş sapık dehşetiyle şokta / Yaşam / Radikal İnternet -
yha anasını simdi var yha :@
lan insan mıdır lan bunu yapan 20 ytl vermek bu kadar mı zor geliyor insanlara bu kadar mı abaza olur bir toplum böyle bir toplumda yaşadıgım için ben utanıyorum amk.
-
şöyle haberler okuyunca şeyime ağrı giriyor , başıma..