Minton Video Sorunum Yardım
-
Geçenlerde vatan bilgisayardan mıntonun mp4 unu aldım.Yalnız video oynatmada sorun var.Ha tabıkı arastırdım AVIConverter'den cevırmek lazımmıs.Onuda yaptım Uyarı:formu yanlıs diyor.Video ızleme keyfı yasıyamıyadık bır yaw :D Derdımı anlattım sanırım derman olan varmı hocam :)
mp4 um MINTON MMP-4064 MP4 PLAYER
-
avi yi mpeg4 mü divx mi xvid mi,vs hangisi yaptın?
-
mintonun sitesindekini indirdiysen içinde kullanma klavuzu var. orada hangi formata çevirmen gerektiğide yazar hocam.
-
abi yaptıgım ıslemelerı soylıyeyım ben sana
mozıllanın downloadhelperı ıle ındırdım format factory ıle avi yaptım sonra bir sitede sole bir acıklama buldum
"xp kullanıyosan drivere grerek yok flash disk gibi tak kullan
avi conv. açıyosun. add basıyosun resoultiondan 128*128 seçiyosun source filenin yanındaki küçük kutuya basıp kaynak videoyu seçiyosun
target file path olayınada kaydedilcek yeri seçiyosun
save basıyosun
close basıyosun
sonra listeden eklediğin videoyu seçip convert nowa basıyosun
%100 olunca tmmdır."bunu yaptım yok yemedi hocam bır hatamı yapıyorum mp4demı sorun var -
hayaletkurt bunu yazdı:
-----------------------------
mintonun sitesindekini indirdiysen içinde kullanma klavuzu var. orada hangi formata çevirmen gerektiğide yazar hocam.
-----------------------------hocam mp4 ıcınde kullanma kılavuzu var bır acıklama yok ancak ıcınde avi converter programıda yukluydu yanı onla cevırmem lazımmıs ama olmadı yıne
-
yarın okul var otobus sade cekılmez bır upladım :s
YUKARI