Minton Web Kamera Sorunu!
-
Minton Web Kamera MWC-8003
TEKNİK ÖZELLİKLER :
USB arayüzü ile tak&çalistir özelligi
Dahili mikrofon ve LED isiklari
CMOS görüntü sensörü ile düsük isikta kaliteli görüs
Sensör ölçüleri: 4.86mm*3.64mm
Görüntü çözünürlügü:
CIF 320*200 (donanimsal)
VGA 640*480 (yazilimsal)
Video data format destegi: 24bit renk | 420 RGB
USB arayüz (1.1 ver)
Dijital video yakalama hizi:
15-35 fps (CIF 320*200)
5-15 fps (VGA 640*480)
Odaklama araligi: 3cm-∞
-------------------------------------
Beyler böyle bi webcam aldım yalnız yüklüyorum Donanım Aygıt Yöneticisinde gözüküyor yalnız bilgisayarımda gözükmüyor...bide MSN ye ayar çekiyorum takılı değil bulunamadı algılanmadı diyor ..
bide şöyle bir hata veriyor programını çalıştırdığımda
"This Graph Cannot Priview"
son başka bi hata pencesi geliyor bundan sonra
"This Graph Cannot Priview Properly"
Ürüne bakmak istiyorsanız:
http://www.minton.com.tr/html/urun.asp?grup=16&urun=635 -
düzgün bir driver bul yükle,sonra ayarlarına bak,kaynaklarda çakışma falan var mı diye,gerçi olsa yazar ama iyi bir kontol et
-
hem CDsinden yükledim hem internetten indirdim öyle yükledim hala aynı hata!
-
şuan dışarı çıkacağım gelince yine bakarım soruna
Başka arkadaşlarında denedin mi?? Ne kadar ayrıntı verirsen sorunun o kadar kolay çözülür -
yaa şimdi bizim arkdaşta A4 ün bi web camı vardı ben ondan aldım takıldım 1 hafta sonra bunu taktım işteee neyse bu camı bugün aldım arkadaştada denedik böyle bir hatayla karşılaştık format çekmeyi düşünüyorum ama işte emeğimin boşuna gitmesini istiyorum ok!
-
diğer cam ın sürücüleri ortalığı karıştırıyor olabilir :))
Şimdi hocam windows tam olarak tanımıyor olması gerek.Çünkü verdiği hatalar hep bu yönde,aygıt yöneticisine iyi bak,eğer sürücüde hata var birşey varsa driveri baştan yükle,olmazsa arkadaşdan kamerayı takmadan önceki zamana geri yükle,olmazsa maalesef windows kurackasın, şuan ancak bu kadar yardım edebiliyorum
Kolay gelsin -
bendede a4tech in 365 derece dönebilen kameralarından var, ilk önce banada böle olmuştu ama benim dijital tv kartım var onunla çakışıyordu sonra ikisninde driveri aldım yükledim şimdi kardeş kardeş ikiside takılıyorlar
-
eyvallah
-
driveri kaldır kamerayı pcden sök yeniden başlat sonra kamera pcye takılı değilken sürücüyü kur sonra kamerayı tak tanısın tekrar başlat çözülebilir olmazsa farklı bir diriver versiyonu yükle
-
Kardeş bence sen o camı iade et.
bende aynı tip ORİTE marka var böyle bir sorunu yok. -
kamikaze_ilhan ikidir gözüme takılıyor gereksiz eski konuları hortlatıyorsun...
Toplam Hit: 2337 Toplam Mesaj: 11