Minyatür , Hat , Eski Kitap Satış Sitesi Açmayı Planlıyorum...
-
Meraba arkadaslar
elimde bir sürü minyatur var hepsi orjinal zaten dukkanda var neyse
hat falanda var
simdi bunları ben netten satmak için bir site açmayı planlıyorum velakin genelde bunların müşterileri yabancı oluyor
şimdi biri sipariş etse diyelim adam malezyada kargo ne kadara patlar ? veya yollanabilirmi ?
ve birde şu var sizce bu işe girmelimiyim ?
Türkiye'nin en iyi minyaturculerinden 2 si ile çalışıyoruz Ebruda satıyoruz gene oda oyle en iyilerden Hat var bide oda aynen oyle
Davut hoca ile calısıyoruz neyse diyecegim o yorumlarınızı bekliyorum.. :) -
açık arttırma yap ünlü bi sponsorla birlikte olmaz mı?
-
Açık arttırmaya gerek yok hocam ya zaten elimde bir sürü mal var.
ama pahalı şeylerde var elimde 3000 € 'luk falan onları yapabilirim
ne gibi bi sponsordan bahsediyorsun acaba ? -
hoca çok kaliteli bir shop scripti ile bu işe girebilirsin,iyi reklam yaparsan satarsında hatta paran olursa; radikal cumhuriyet vs gibi gazetelerin sanat eklerine ilan ver.Ciddi tutar.
-
Dimi hoca şimdi böyle bi piyasa yok Türkiyede ve yapabilecek bir potansiyelim var mallar çok kaliteli İran'dan Türkiye'nin kendi içinden gelen bir sürü minyaturlerimiz var...
Eski Kur'an falanda var boyle
osmanlıca el yazmaları , baskı kitaplar falan ( eski ama 150 - 200 yıllık )
sonra ferman war elimde bi kac tane osmanlı padi$ahlarının..
edit : Türkiye'de boyle bi piyasa yk demi$ken bu piyasa ne Amerikada ne Avrupada ne uzakdogu ulkelerinde var(dogru duzgun)... -
Ya beyler bu konuda hiç yorum yapacak yokmu ? az bi$i minyatur , hattan anlayan ?
yada piyasayı bilen..
yada bi tanıdıgı olan ? -
bilmiyorum düşündünmü.. ama yabancı dili akıcı olan bir eleman.. iyi mal sattırır...
-
FeRoCi bunu yazdı:
-----------------------------bilmiyorum düşündünmü.. ama yabancı dili akıcı olan bir eleman.. iyi mal sattırır...
-----------------------------
Hocam realden bahsetmiyoruz zaten...
Sanal için realde var eleman ( amcam , sdsada :D )
Sanaldada resimlerin acıklamasını ona yazdırıcam zaten...
Toplam Hit: 1044 Toplam Mesaj: 8