Mirc De Adami Fena Yapmak!
-
Arkadaslar bana gecen gun mirc de kasi taraf bisey yapti konustuklarin
duyulmadı kimseye ben yazıyorum ama hiçimse yazdıklarımı görmüyor bunu nsl yaptı? -
LaVioRtH_cL bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaslar bana gecen gun mirc de kasi taraf bisey yapti konustuklarin
duyulmadı kimseye ben yazıyorum ama hiçimse yazdıklarımı görmüyor bunu nsl yaptı?
-----------------------------
karsi taraf bana yaptı pardon.. -
timer 0 0 /notice nick mesaj
scprit kullanıyosa nickden sonra mesaj yazarken ickini mutlaka yaz daha falzla kasıyo
-
durdurmak için
/timer1 off
bunu sölemeyi unutmuşum. bide kapayıp açmak zorunda kalacaktın :)))
-
olasılıkları söyliyim;1) Bi kanaldan bahsediyorsan +b yemişsindir...2) Özelden bahsediyorsan /ignore edilmişsindir3) Server genelinde diosan bi Services Admin'e kafa tutmuşsundur. :)
-
mu ha ha .. biihtimal kaldı... rüyadamıydın?
-
benim yukarda yazdıkalrımın konuyla alakası yok adam oper yada admindir sana shun oturtmuştur...
-
kardeş sne rüyada deilsin merak etme irc de ./shun nick sebep diye bir komut var o komutu sana uygularsa sen herkesin yazışmalarını görtürsün ama onlar snein yazdıklarını göremez oldumu bunlar cok kolay işler oldumu..
-
yeap shun yemissindir ßenm surekLi attigim ßirsey :) /shun nick . seßep...
-
shun ip ye atiLir. kopup geLdiginde kaLkmaz. ornek /shun nick . sus ßiraz
-ßurda serverin adi yaziyor*** Permanent Shun added for *@85.100.13.56 on Mon Jan 9 10:32:11 2006 GMT (from Freak!ibLis@psychopathE: sus)
burda kimin shun attigi gosteriLior. from Freak!ibLis@psychopathE: sus ßu adminin ßiLgiLeri
/shun -*@85.100.13.56 yazarsakta shun aciLir...
ßurdada kimin actigi gozukuyor
-ßurdada serverin adi yaziyor- Freak!ibLis@psychopathE removed Shun *@85.100.13.56 (set at Mon Jan 9 10:32:11 2006 - reason: sus)
yani ßagLanti kesip gene geLmeyLe aLakasi yok ip oLayi....
-
Shun Yemişsen Bağlantıdan düşür kendini Sonra Başğlan Kalkar.. Eğer Bir Normal User Sana yaptıysa /ignore Nick yada /ignore *!*@ip* Komutu ile yapmıştır.. yada /silence nick ile yapmıştır.. :) SeLaMeTLe.. Haa bu arada biri Seni ignore ederse DCC CTCP TEXT'ler gitmez Bilginize.. :)