Mirc Den Nağmeler :D

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

esas oğlan : msn varmı oradan devam edelim

esas kız: hayır yok senin varmı (varda sende olmadıktan sonra sana ne faydası var)

esas oğlan: ben senin kız olduğuna inanmıyorum

esas kız: telefon numaranı ver arıyım (5 dk sonra arar konuşurlar )

esas oğlan: ya sesin çok tatlı sanırım aşık oldum (zaten esas oğlan bunu bilerek yapmıştır vesalak kız yemiştir )

esas oğlan : ya ben çok aşık oldum ama beni hiç seven çımadı hep üzülen ben oldum hiç beni sevmediler

esas kız: (annelik duyguları kabarmış) ya çıkar bir gün hayatına merak etme sende doğru insanı bulursun

(halbuki palavradan ibarettir çokcuk nerde kız orada dır sit.. onunde stt... arkasında iş olsun diye arada mirce takılır)

esas kız:: ben rock müzikten hoşlanmamrap severim hip hop takılırım saçlarım falan dik diktir siyah severim

esas oğlan: ya bende aynı ayy nedir o rock aman rengarenk filan hiç sevmem siyah iyidir

(aslında esas oğlan tamamen bir rock delisidir rap dan nefret edr ama manita yapıcak ya)

lez ayse: seni yalamak istiyorum her yerini vsvs

lez fatma: bende seni yalamak istiyorum

(aslında ikiside erkek 6 aydır bömle takılıyorlar )

esas oğlan: ya ben senden çok hoşladım

esas kız: ama sen hakkaride ben istda oturuyorum nasıl olcak

esas oğlan: olsun sen ver sen iste yeterki ben gelirim

(buda a.. delisi olmuş ya bunlarda çok mirc te )

neyse aklıma gelenler bu kadar sizde yazın bir iki şey bun ların çoğu gmrdüğüm duyduğum olaylar ee bu kadar laftan sonra mircten kız arkadaş çıkarmı_?

hadi bakalım tartışalım

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    hadi bakalım

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    ben ayarladim wallaha 2 3 tane hepside saglam ve ciddiydi  hepside tasgibiydi marifeti olan ayarliyor yetenek yetenek olacakki ayarlican kizlarin psikolojisinden anlicaksin

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek

2002'nin sonlarına doğru mIRC i meslek edindiğim günlerde uzun süre konustuktan sonra;

esas kız:     o sitenin girisindeki fotoğraftaki sen miydin (doguhan.net i kastediyordu)

jiX:            evet nolduki

esas kız:     hayret sen diğerleri gibi buluşmak istemedin veya asık olduğunu söylemedin

jiX:            iş gereği yeterince çekiyoruz elinden zaten userların

esas kız:     ne işi?

jiX:            network administrator

esas kız:    hee yani bulusmuycaz öyle mi?

not:  jiX = e-kolay.net te irc departmanında çalıştığım sıra kullandığım nickti. hothackers tan 3 yıl once olduğu için ile alakası bile yoktur..

hikaye
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek

abi mirce daha 11 yasındayken takılıyodum inanın o zamanlar daha bi guzeldi ortam sohbet vardı.. şimdi köyden inen şehri zükem diip cafelerde alıyo soğuku ve sessleniyo işletmeciyee daiiiii daiiiii baqsaaa bi cihat aç baaanaa da bi garı dusurek a.qq pıııhpıhpıhhhh die bi içten iç geçirmeler

sanki butun hatunlar buna hastaymıs gibi ;

heuhehhhhqqq baq selam verdii ee garismamı yiyem mk

zaten hiç korkmazlar ağızlarından düşürmezler koydukları polisin çorba kaynattığı kazan kadar derindirrr.. koya koya dolduramazlar heheheh

ahanda arkamdaki pc deler . beyn saa gız mesenesi verem sende baaa vear diioo

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
    iSTaN_BuLL bunu yazdı:

abi mirce daha 11 yasındayken takılıyodum inanın o zamanlar daha bi guzeldi ortam sohbet vardı.. şimdi köyden inen şehri zükem diip cafelerde alıyo soğuku ve sessleniyo işletmeciyee daiiiii daiiiii baqsaaa bi cihat aç baaanaa da bi garı dusurek a.qq pıııhpıhpıhhhh die bi içten iç geçirmeler

sanki butun hatunlar buna hastaymıs gibi ;

heuhehhhhqqq baq selam verdii ee garismamı yiyem mk

zaten hiç korkmazlar ağızlarından düşürmezler koydukları polisin çorba kaynattığı kazan kadar derindirrr.. koya koya dolduramazlar heheheh

ahanda arkamdaki pc deler . beyn saa gız mesenesi verem sende baaa vear diioo

zuahhahahaha kesinlikle katılıyorum kardeşim

DAHA DÜNE KADAR AĞAÇLARIN ÜSTÜNDE BAŞINI KAŞIYANLAR ŞİMDİ YERE İNDİ İNSANLARLA BİRLİKTE CHAT YAPIYORLAR...!!!

Fuck this world if they cant understand me!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatsam
    fatsam's avatar
    Erkek
    güzelmiş..

bende hacker olmak istioomm.fatsalı
Toplam Hit: 1139 Toplam Mesaj: 7