Mirc İnviter Bot ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

mirc inviter botu lazım belirledigim kanala giren adamların pmlerine reklam atıcak nettekilerin cogu calısmıyor saglam calısan bilen warsa lınk atabilirmi ?

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek

banada lazım valla mynette bitane görmüştüm adamın biri 10 kanalda birden atıyodu.ne excess flood oluyo ne de adminler oplar görebiliyo ve sadece webden girenlere düşüyodu.böyle yapan biri varsa bende hotfile üyeliğimi paylasıcam

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

şuanda buldum şu kod satırını alt+r yapıp remote dizinine kendine uygun ayarlayıp eklersen giren herkese pm atıyor ama belli saniye aralıklarında mesela ben girdim pm atıyor sen 1 saniye sonra gir atmıyor 10-15 saniye sonra girene atıyor..

on *:join:#reklamyapılcakkanal:{ /msg $nick reklam mesajı }

bunu her kanal için çoğaltabilip farklı metinlerle kullanabiliriz.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek

admin ve oplara yakalanırsın ve flood dan düşersin serverdan

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

mynet üzerinde kanalı kapattırabiliyor ama bilginiz olsun

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

serverdan banlamaları onemlı değil 5 tane farklı mirc programı ile aynı işlemi yapıyorum remote satırına ekleyip gamers irc cs kanallarına reklam atıyor diğer bi sitelerle alakası yok.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLiZei
    PoLiZei's avatar
    Erkek

muhabbet.net e giriyordum çook çook eskiden /desceription #kanal mesaj bu komutu bir yazıyordum globalde kanalım (#figuran) 200 usere fırlıyordu biranda ama adminler glince güm:D cafeciye modem resetletiyordum :))) o zamanlar proxy felan bilmiyorduk:) ne günlerdi ve ama boş işler yani sonrası shell görevlisi oldum klavye.com.tr admini oldum takıldık baya :)

Hayat paylasmaktır
Toplam Hit: 2042 Toplam Mesaj: 7