Mirc İnviter Bot ?
-
mirc inviter botu lazım belirledigim kanala giren adamların pmlerine reklam atıcak nettekilerin cogu calısmıyor saglam calısan bilen warsa lınk atabilirmi ?
-
banada lazım valla mynette bitane görmüştüm adamın biri 10 kanalda birden atıyodu.ne excess flood oluyo ne de adminler oplar görebiliyo ve sadece webden girenlere düşüyodu.böyle yapan biri varsa bende hotfile üyeliğimi paylasıcam
-
şuanda buldum şu kod satırını alt+r yapıp remote dizinine kendine uygun ayarlayıp eklersen giren herkese pm atıyor ama belli saniye aralıklarında mesela ben girdim pm atıyor sen 1 saniye sonra gir atmıyor 10-15 saniye sonra girene atıyor..
on *:join:#reklamyapılcakkanal:{ /msg $nick reklam mesajı }
bunu her kanal için çoğaltabilip farklı metinlerle kullanabiliriz.
-
admin ve oplara yakalanırsın ve flood dan düşersin serverdan
-
mynet üzerinde kanalı kapattırabiliyor ama bilginiz olsun
-
serverdan banlamaları onemlı değil 5 tane farklı mirc programı ile aynı işlemi yapıyorum remote satırına ekleyip gamers irc cs kanallarına reklam atıyor diğer bi sitelerle alakası yok.
-
muhabbet.net e giriyordum çook çook eskiden /desceription #kanal mesaj bu komutu bir yazıyordum globalde kanalım (#figuran) 200 usere fırlıyordu biranda ama adminler glince güm:D cafeciye modem resetletiyordum :))) o zamanlar proxy felan bilmiyorduk:) ne günlerdi ve ama boş işler yani sonrası shell görevlisi oldum klavye.com.tr admini oldum takıldık baya :)